Antalyaspor'da hedef, Hatayspor'u ligde ilk kez yenmek!

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporda hedef, Hataysporu ligde ilk kez yenmek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2022 10:39

Süper Lig’in en formda ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, pazartesi günü sahasında ağırlayacağı Atakaş Hatayspor’u ligde ilk kez yenmeyi hedefliyor. Kırmızı beyazlı ekip rakibinden puan ya da puanlar alarak yenilmezlik serisini de 10 maça çıkarmanın planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve alt sıralardan hızla yükselen Fraport TAV Antalyaspor, pazartesi günü sahasında oynayacağı Atakaş Hatayspor maçının hazırlıklarını bugün futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Akdeniz ekibi Antalyaspor’da, zorlu maç öncesi 3 oyuncu sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

LİGDE İLK KEZ YENME HEDEFİNDE

Fraport TAV Antalyaspor ile Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig’de 4’üncü, toplamda ise 17’nci kez birbirlerine rakip olacak. İki Akdeniz ekibi, ilk kez 1970- 1971 yılında o günkü ismiyle 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşılaşırken mücadele golsüz beraberlikle sona erdi. Antalyaspor ile bordo beyazlı takım bugüne kadar, 12 maçta 2. Lig, 3’ü Süper Lig ve 1’i de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 16 kez birbirlerine rakip oldu. Antalyaspor bu maçlarda 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 da yenilgi ile sahadan ayrıldı.

KIRMIZI BEYAZLILAR EVİNDE ÜSTÜN

İki ekip arasında Antalya’da oynanan maçlarda Antalyaspor’un üstünlüğü göze çarpıyor. Akrepler, Antalya’da oynanan 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Süper Lig’de Antalya’da oynanan tek mücadeleyi ise Atakaş Hatayspor 6-0 kazandı.

3 SAKAT, 1 CEZA SINIRINDA

Fraport TAV Antalyaspor’da zorlu maç öncesi sakatlığı bulunan Ufuk Akyol, Harun Alpsoy ve Admir Mehmedi forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan ve takımla antrenmanlara çıkan İtalyan orta saha oyuncusu Andrea Poli, futbol sorumlusu Nuri Şahin’in görev vermesi halinde forma giymesi bekleniyor. Antalyaspor’da Fredy ise ceza sınırında yer alırken mücadele de kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynanacak Antalya derbisinde cezalı duruma düşecek.

Fraport TAV Antalyaspor ile Atakaş Hatayspor arasında pazartesi günü saat 20.30’da başlayacak mücadelede Kadir Sağlam düdük çalacak. Sağlam’ın yardımcılıklarını ise Bilal Gölen ve Selahattin Altay yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!