Anadolu Efes Real Madrid Euroleague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efes Real Madrid Euroleague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2017 18:30

Anadolu Efes Real Madrid maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek, güzel bir karşılaşmayı basketbolseverlerle buluşturacak. THY Avrupa Ligi'nin ilk haftasında bugün sahasında İspanya'nın Real Madrid takımını konuk edecek Anadolu Efes karşılaşmaya galibiyet için çıkmaya hazırlanıyor. Karşılaşma öncesinde tüm basketbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Mücadelenin canlı yayın bilgileri basketbolseverlerle paylaşıldı. Peki, Anadolu Efes Real Madrid Euroleague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Anadolu Efes Real Madrid basketbol maçı hangi kanalda canlı izlenebilecek sorusu, temsilcimizin mücadelesini takip etmek isteyen basketbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Birbirinden güçlü rakiplerin yer aldığı ligde temsilcimiz için ilk mücadele niteliği taşıyacak olan Anadolu Efes Real Madrid maçı, sıralamaların belirlenmesinde büyük önem arz edecek. Peki, Anadolu Efes Real Madrid basketbol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

ANADOLU EFES REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

THY Avrupa Ligi ilk mücadelesinde Real Madrid'i evinde ağırlayacak olan Anadolu Efes, 12 Ekim Perşembe günü saat 20.00'da parkeye çıkacak. Mücadele Bein Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

PERASOVİC'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

THY Avrupa Ligi'nin ilk haftasında bugün sahasında İspanya'nın Real Madrid takımını konuk edecek Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, heyecanlı olduklarını kaydetti. 

Sinan Erdem Spor Salonu'nda bugün yapılacak maçla ilgili açıklamalarda bulunan Hırvat başantrenör, "THY Avrupa Ligi başlıyor ve eminim herkes çok heyecanlı. Son 3-4 sezondur kadrosunu büyük ölçüde koruyan güçlü bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Biliyoruz ki, maçın içinde kalmak için rakibimizin hızlı hücumlarını durdurmalıyız, hücum ribauntlarını engellemeliyiz ve iyi savunma yapmalıyız." ifadelerini kullandı. 

Lacivert-beyazlı ekibin kaptanı Doğuş Balbay ise, "Çok güçlü bir rakibe karşı evimizde Euroleague sezonunu açıyoruz. Bazı şanssız sakatlıklarımızın olmasına rağmen kendi seyircimizin önünde en iyi performansımızı gösterip sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." şeklinde görüş belirtti. 

EFES'TE YENİ TRANSFER

Anadolu Efes, ABD asıllı Kosovalı basketbolcu Justin Doellman'ı kadrosuna kattı. 

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 32 yaşında ve 2.06 metre boyundaki uzun forvet ile sezon sonun kadar sözleşme imzalandığı bildirildi. Anadolu Efes'in iki buçuk ay sonunda sözleşmeden çıkma hakkının bulunduğu kaydedildi. 

Açıklamada, kariyeri hakkında bilgi verilen Doellman'ın 2013 ve 2014 yıllarında Valencia forması ile ULEB Avrupa Kupası'nın en iyi beşine seçildiği, 2014 yılında da hem İspanya Ligi'nin hem ULEB Avrupa Kupası Finalleri'nin en değerli oyuncusu olduğu belirtildi. 

ABD asıllı Kosovalı oyuncunun 2010 yılında Entente Orleans ile Fransa Kupası, 2015 yılında Barcelona ile İspanya Kupası sevinci yaşadığı aktarıldı. 

Son 3 sezonda İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Doellman'ın geçen sezon THY Avrupa Ligi'nde 15 maçta 19 dakika 57 saniye ortalama süre alarak maç başına 7,8 sayı, 3,1 ribaunt ve 1,2 asist ortalamaları ile mücadele ettiği bildirildi.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!