Altay’da yerli oyunculardan fedakarlık, Denizlispor garanti peşinde! Ege takımlarında son durum...

Güncelleme Tarihi:

Altay’da yerli oyunculardan fedakarlık, Denizlispor garanti peşinde Ege takımlarında son durum...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2022 12:10

Altay’da yerli futbolcuların ödemeleri gecikmesine rağmen kulübe ihtarname göndermedikleri öğrenildi. Spor Toto 1. Lig'in düşme hattındaki Bursaspor ve Kocaelispor galip gelemezse Denizlispor’a beraberlik de yetecek. Menemenspor, yarın evinde Gençlerbirliği önünde kader sınavına çıkacak. Altınordu, yarın evinde lige mendil sallayan son sıradaki Balıkesirspor’la karşı karıya gelecek.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de yer alan Ege takımlarından son haberleri sizler için derledik...

ALTAY

Süper Lig’de küme düşmesi geçen hafta kesinleşen Altay’da yerli futbolcuların ödemeleri gecikmesine rağmen kulübe ihtarname göndermedikleri öğrenildi.

Siyah-beyazlılarda tamamlanamayan 28 Nisan’daki kongrede Özgür Ekmekçioğlu başkanlığındaki yönetimin görev süresi sona ererken, yönetim yetkilerini devralan kongre divan kurulunun oyunculardan ödemeler konusunda süre istediği ifade edildi. 



Kongre divan kurulu, ödeme bekleyen Türk futbolculara, "Yeni yönetim kurulu oluşturulana kadar bekleyin. Merak etmeyin, 16 Mayıs’taki kongre sonrası ödemeleriniz yapılacak" mesajı verdi.

Haberin Devamı

Futbolcuların da bu konuşma üzerine kulübe ihtarname yollamadığı belirtildi. Kulüpte 6 yıl başkanlık yapan Özgür Ekmekçioğlu, görevini bıraktıktan sonra acil ve cari ödemeler ile deplasman masrafları için kulübe 8 milyon TL’nin üzerinde kaynak göndermişti.

DENİZLİSPOR

Spor Toto 1’inci Lig’de üst üste evinde Gençlerbirliği ve Nasadoge Menemenspor’u 2-1 yenerek 45 puanla bitime 2 hafta kala kümede kalma yolunda büyük avantajı kapan Altaş Denizlispor, yarın deplasmanda Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen Bereket Sigorta Ümraniyespor’un misafiri olacak.

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak müsabakada Ali Palabıyık düdük çalacak.

Düşme hattının 4 puan üzerindeki Denizlispor karşılaşmayı kazanması durumunda bitime 1 maç kala ligde kalışını ilan edecek. Yenilgi ve beraberlik durumunda ise rakiplerin alacağı sonuçlara bakılacak.

Düşme hattındaki Bursaspor ve Kocaelispor galip gelemezse Denizlispor’a beraberlik de yetecek. İki takım da yenilirse Denizli puan alamazsa bile ligde kalacak.

Yeşil-siyahlılarda sakatlığı bulunan Djedje’nin yanı sıra kart cezalıları ileri uç oyuncuları Ömer Şişmanoğlu ve Kevin Mayi maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Teknik direktör Mesut Bakkal, sezonun en önemli final maçlarından birine çıkacaklarını belirtti. Tecrübeli teknik adam "Karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp son haftaya rahat girmek istiyoruz. Bu takım ligde kalmayı hak etti. Bu hafta işi garantileyeceğimize yürekten inanıyorum" yorumunu yaptı. 

MENEMENSPOR

Spor Toto 1’inci Lig’de son olarak Altaş Denizlispor’a deplasmanda 2-1 yenilip galibiyet hasretini 6 maça çıkaran ve kümede kalma umutlarını büyük tüketen Nasadoge Menemenspor, yarın evinde Gençlerbirliği önünde kader sınavına çıkacak.

Menemen İlçe Stadı’nda Mustafa Kürşad Filiz’in yöneteceği karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

38 puanla kurtuluş barajının 4 puan gerisindeki Menemen, bu maçı kazanamazsa resmen TFF 2’nci Lig’e düşecek. Sarı-lacivertlilere sadece kazanmak da yeterli olmayacak. Menemenspor’un bu hafta umutlarını son maça taşıması için 3 puanın yanı sıra rakipleri Altınordu ve Beypiliç Boluspor’un da rakiplerine yenilmesi gerekecek, aksi sonuçlarda İzmir ekibi lige veda edecek.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Recep Yazıcı umutlarının çok az olduğunu belirterek, "Maalesef işimiz zor ama biz mücadelemizi ortaya koyacağız. Futbolda her şey olabilir. Kazanıp rakiplerimizin sonuçlarına bakacağız" dedi. 

ALTINORDU

Spor Toto 1’inci Lig’de geçen hafta deplasmanda kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Kocaeliespor’la öne geçmesine rağmen 2-2 berabere kalarak son 2 haftaya 42 puanla düşme hattının yalnız 1 puan üzerinde giren Altınordu, yarın evinde lige mendil sallayan son sıradaki Balıkesirspor’la karşı karıya gelecek.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak mücadelede Yusuf Ziya Gündüz düdük çalacak. Müsabakanın biletleri VIP tribün 100, numaralı tribün 1 TL’den satışa sunuldu. Maraton tribününde ise futbol okulu öğrencileri yerlerini alacak.

Haberin Devamı

Altınordu’da geçen hafta 11’inci dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan stoper Erdi forma giyemeyecek.

Kurtuluş savaşı veren kırmızı-lacivertliler iç sahada üst üste 4’üncü galibiyetini alarak sezonun son haftasında avantajlı bir konumda girmeyi hedefliyor. Altınordu galip gelir, alttaki rakipleri Bursaspor ve Kocaelispor kaybederse kurtuluşunu erken ilan edecek.

İzmir temsilcisinin mağlubiyeti veya beraberlik durumunda ise düğüm son hafta çözülecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!