Alman basını yazdı: Galatasaray, Bayern'e korku dolu anlar yaşattı

Güncelleme Tarihi:

Alman basını yazdı: Galatasaray, Bayerne korku dolu anlar yaşattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2023 07:00

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e 2-1 yenilmesine rağmen dünya devine seyircisi önünde zor anlar yaşatması Almanya’da manşetlere taşındı.

Haberin Devamı

Ülke medyası sarı kırmızılıların karşılaşmanın ve grubun mutlak favorisi Bayern’e büyük sıkıntı yaşattığını yazarken şu manşetler atıldı:

SPOX: Galatasaray kendisinden beklenen rahatsız edici oyunu ortaya koydu, mücadelede şiddetliydi ve her fırsatta saldırdı. Ancak uluslararası sahneye geri dönüş yapan kaleci Manuel Neuer, ilk maçta 2. kaleci Sven Ulreich kadar zorlanmadı.

"MEGA ENDİŞE DEVAM EDİYOR"

BILD: B.Münih’te mega seri devam ediyor, ancak mega endişeler var. Tuchel’in takımı Türkler’e karşı oynadı. Yaklaşık 20 bin Galatasaray taraftarının tezahüratlarıyla desteklediği konuk ekip gerçekten iyi oynadı. Gol bile attılar ama ofsayt nedeniyle iptal edildi. Başlama vuruşundan önce bile Tuchel bir ‘deplasman maçından’ bahsetti. Galatasaray gerçekten çok tehlike yarattı. Ancak Kane maçın bitimine kısa bir süre kala iki gol attı ve Tuchel ile Bayern’i kurtardı.

Haberin Devamı

WELT: Bayern Münih, Galatasaray karşısında sönük bir galibiyet aldı. Geç gelen bir Kane desteği yeterli oldu.

"ZOR KAZANILMIŞ GALİBİYET"

KICKER: Bayern Münih, Galatasaray karşısında aldığı 2-1’lik zor kazanılmış galibiyet sayesinde Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki rekor serisini uzatmakla kalmadı, aynı zamanda A Grubu’nun da lideri olarak son 16 turuna kaldı.

SPORT1: Bayern, Galatasaray İstanbul karşısında uzun süre zorlandı ancak sonunda golcüsü Harry Kane'e güvenmeyi başardı. Münih mega serisini uzattı. Cesur Türk takımı uzun süre Bayern'e kafa tutsa da Kane'in iki golü galibiyeti perçinledi.

"HARRY KANE GOLLERİYLE SIRTLADI"

BERLINER ZEITUNG: Manuel Neuer'in kusursuz Şampiyonlar Ligi geri dönüşünde, Harry Kane'in 2 golü Bayern Münih'i planlanandan önce son 16'ya taşıdı.

FRANKFURTER ALLGEMEINE: Harry Kane, Bayern'i 16'ya taşıdı. Bundesliga'da Dortmund'daki galanın ardından Münih, Şampiyonlar Ligi’nde daha sıkı mücadele etmek zorunda kaldı.

TZ: Bayern zorlu maçta birçok fırsat kaçırdı. Harry Kane’in golleri sayesinde son 16’ya kaldı. Galatasaray karşısında Münih, Harry Kane’in golünden önce korku dolu anlar yaşadı.

BAKMADAN GEÇME!