Adana Demirspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2023 15:43

Adana Demirspor Fenerbahçe maçı ile iki ekip Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe'yi ağırladığı son beş Süper Lig maçını kaybeden Adana Demirspor, en üst ligde taraftarı önünde sadece Adanaspor karşısında daha uzun bir mağlubiyet serisi yaşadı. Adana Demirspor ile oynadığı son 11 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fenerbahçe, tek mağlubiyetini geçen sezon evindeki karşılaşmada aldı. Sarı-lacivertliler bu dönemde toplam 33 gol atarken, kalesinde sadece dokuz gol gördü. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Adana Demirspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Bu sezon Trabzonspor ile birlikte evindeki Süper Lig maçlarında mağlubiyet yaşamayan iki takımdan biri olan Adana Demirspor, kulüp tarihinde sadece bir kez en üst ligde bir sezonun ilk 10+ iç saha karşılaşmasını mağlubiyetsiz geçti. Deplasmanlardaki son üç lig maçını 2-1'lik skorlarla kazanan Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde üst üste dört dış saha karşılaşmasını bu skorla kazanan ikinci takım olabilir. İstanbul takımlarını ağırladığı son dokuz Süper Lig maçını kaybetmeyen Adana Demirspor, iç sahadaki son mağlubiyetini 2021/22'nin açılış haftasında Fenerbahçe'den aldı.

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 20 maçın beşinde 5+ gol atan Fenerbahçe, lig tarihinde sadece gol rekoru kırdığı 1988/89'da bunu daha fazla karşılaşmada başardı. Süper Lig kariyerinin en fazla gol attığı iki sezonundan birini yaşayan Younes Belhanda, sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada Fenerbahçe ağlarını havalandırmıştı. Faslı oyuncu, Türkiye kariyerinde ilk kez bir rakibine aynı sezondaki iki lig karşılaşmasında da gol atmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Adana Demirspor'un evinde oynadığı maçlarda en fazla golde payı bulunan isim olan Emre Akbaba, bu gol katkılarını iç sahada görev aldığı son beş karşılaşmada sağladı. 2013/14'ü geride bırakarak lig kariyerinin en fazla gol attığı sezonunu yaşayan Enner Valencia, Alex de Souza'dan bu yana bir Süper Lig sezonunda en yüksek sayıya ulaşan Fenerbahçe oyuncusu oldu. Sezonun ilk yarısındaki maçta Adana Demirspor ağlarına iki gol gönderen Enner Valencia, bu sezon Süper Lig ve Avrupa'nın beş büyük liginde Erling Haaland'ın ardından en fazla karşılaşmada 2+ gol atan oyuncu konumunda.

ADANA DEMİRSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Adana Demirspor Fenerbahçe maç 2 Şubat Perşembe saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!