8 takım Atatürk Kupası için mücadele edecek

Güncelleme Tarihi:

8 takım Atatürk Kupası için mücadele edecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 12:00

Berlin Büyükelçiliği’nin himayesinde ve Almanya’daki başkonsoloslukların katkılarıyla düzenlenen Gençler Atatürk Kupası Kapalı Salon Futbol Turnuvası başlıyor.

Haberin Devamı

ALMANYA’daki Türk toplumu ve gençler arasında ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen turnuvanın Düsseldorf Başkonsolosluğu bölgesi eleme maçları 2 Aralık Cumartesi günü oynanacak. Turnuvanın üç ayaktan oluşacağı, ilk olarak başkonsolosluk elemeleri ve sonrasında bölge maçlarının yapılacağı belirtildi. Turnuvanın finalinin ise Berlin Büyükelçiliği himayesinde Berlin’de oynanması planlanıyor.
Düsseldorf Başkonsolosluğu görev bölgesini kapsayan ve Ratingen Türkgücü’nün ev sahipliğinde düzenlenecek olan turnuvaya, FC Bosporos Düsseldorf, Ratingen Türkgücü, ASV Metmann, Türkische Jugend Dormagen, SC Vatangücü Düsseldorf, Dormagen Trabzonspor, FSV Duisburg ve Neuss Vatanspor olmak üzere 8 takım katılacak.

TURNUVAYA GİRİŞ ÜCRETSİZ
21 yaş sınırının olması nedeniyle turnuvaya birçok spor kulübü de katılamadı. Cumartesi Günü Gothaerstr.21, 40880 Ratingen West adresindeki kapalı spor salonunda saat 10.00’da başlayacak karşılaşmalar iki grup halinde oynanacak. Çekilen kuraya göre ilk karşılaşma FC Bosporos Düsseldorf ile Ratingen Türkgücü arasında olacak. Turnuva sırasında Kafkas Derneği Halk Oyunları ekibi de folklor gösterisi sunacak. Turnuvaya girişin ücretsiz olduğu belirtilirken, birinci olacak takıma kupayı Düsseldorf Başkonsolosu Şule Gürel verecek.

Haberin Devamı

A Gurubu:
* FC Bosporos Düsseldorf
* Ratingen Türkgücü
* ASV Metmann
* Türksche Jugend Dormagen

B Gurubu:
* SC Vatangücü Düsseldorf
* Trabzonspor Dormagen
* FSV Duisburg
* Vatanspor Neuss

8 takım Atatürk Kupası için mücadele edecek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!