Spor yazarları Fenerbahçe-Akhisar maçı için ne dedi?

Güncelleme Tarihi:

Spor yazarları Fenerbahçe-Akhisar maçı için ne dedi
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 05, 2015 13:53

Spor yazarları Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 berabere kalmasının faturasını teknik direktör Vitor Pereira'ya kesti. Otoritelerin maçla ilgili değerlendirmeleri şöyle:

Haberin Devamı

Pereira, oturup düşünmeli (Rüştü Reçber - Hürriyet)

2-2'den sonra gelen Fenerbahçe baskısı, bulunan pozisyonlar, kaçırılan goller, Fenerbahçe'yi 3 puandan etmiş olabilir. Ama burada asıl oturup düşünmesi gereken kişi Pereira'dır. Pereira ile ilgili soru işareti devam ediyor. Fenerbahçe'nin hocası, teknik ve taktik anlamda bu kadar basit ve bariz hatalar yapmamalı.
Â

Spor yazarları Fenerbahçe-Akhisar maçı için ne dedi

'Dream Team' hala ortada yok (Uğur Vardan - Hürriyet)
F.Bahçe, Akhisar kilidini 11. dakikada açtı. Nani’nin klas ortasında Fernandao’ya bir tür çarptırıp attırdığı golle mücadele, sarı lacivertliler için ‘Farka gitmek için güzel bir gece’yi müjdeliyordu. Fakat ikinci yarı ortada ‘Sihirli bir dokunuş’ bile olmadan dengeler değişti; konuk çok az sayıda karşı kaleyi yokladı ama verimlilik açısından yüksek bir yüzdeyle sonuç aldı.

Haberin Devamı

Spor yazarları Fenerbahçe-Akhisar maçı için ne dedi

Aklın çapı! (Gürcan Bilgiç - Sabah)
Tabela üstünden konuşmadan maçın hikayesini anlamak gerekir. 7. maça çıkan Fenerbahçe'nin nasıl bir oyun oynayacağını bilmiyoruz. Pereira'nın nasıl bir kadro çıkartacağını da bilmiyoruz. Geçen haftadan, üç gün öncesinden bugüne ne kalacak, onu da bilmiyoruz. Çünkü "takım olmak" adına bize sunulan, hissettirilen bir plan göremedik. "Çıkın oynayın"ın ötesine sarkan, ekstra oyuncularının getirdiği farklılık. Golleri de getiren bu zaten.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!