Spor hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor hattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2006 00:00

2007’ye kadar Real’deyim

İSPANYAnın Real Madrid takımında forma giyen Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, 2007 yılına kadar takımından ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Basında F.Bahçe’ye ya da Katar’a transfer olacağı şeklinde haberler çıkan yıldız oyuncu, dün düzenlediği basın toplantısıyla bu haberlere sert tepki gösterdi. Carlos, "Sözleşmem bittikten sonra da ya R.Madrid’de kalacağım ya da futbol hayatıma Brezilya’da devam edeceğim" dedi.

Roland Koch şeker dağıttı


YAPTIRDIĞI antrenmanlarla futbolcuları zorlayan antrenör Roland Koch, kampın neşe kaynağı oldu. Oyuncular, yorucu antrenmanlara rağmen Koch’un ilginç motivasyonlarıyla çalışmalarını neşeli bir şekilde yapıyor. İlginç hareketleriyle futbolcuları güldüren Koch, çalışma öncesi şeker dağıtarak oyuncuların motivasyonlarını artırıyor.

Almanya’da yetenek avı

F.BAHÇE, yetenekli genç futbolcuları bulabilmek için kolları sıvadı. Fenerium Avrupa Temsilcisi Durmuş Matur, genç yetenekleri ortaya çıkarabilmek amacıyla F.Bahçe’nin alt yapı koordinatörü Joop Jensen ile birlikte 15 Ocak’ta Berlin’de çalışmalar yapacağını belirtti.

İsveç’e yine yenildik

19. Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. Grup 2. maçında Türkiye, evinde İsveç’e 32-21 yenildi. A Milliler, İsveç’te yapılan ilk maçta da rakibine 40-19’luk skorla mağlup olmuştu. Milliler, grubundaki 3. maçını 12 Ocak Perşembe günü saat 18.30’da Trabzon’da yapacak.

Manchester amatöre takıldı

İNGİLTERE’nin dev kulübü Manchester United, Federasyon Kupası (FA Cup) 3. turunda amatör Burton Albion’la deplasmanda yenişemedi: 0-0. Kırmızı Şeytanlar, Minor Lig ekibiyle 18 Ocak’ta sahasında tekrar maçı oynayacak. İngiltere’deki statüye göre, FA Cup’ta berabere biten bir maç sonrası tur atlayacak takım, tekrar maçı sonrası belli oluyor. Hatırlanacağı gibi Manchester, geçen yıl da amatör Exeter’le karşılaşmış ve tekrar maçına kalmıştı. Manchester, 0-0 biten ilk maç sonrası rakibini 2-0 yenmişti.

Real eriyor: 0-0

DEVRE arasında Cicinho ve Cassano’yu kadrosuna katan Real Madrid, İspanya Ligi’ndeki kötü gidişini sürdürüyor. Villarreal’le deplasmanda 0-0 berabere kalan Real, ezeli rakibi 43 puanlı lider Barcelona’nın da 13 puan gerisine düştü. Diğer sonuçlar; Cadiz-Getafe: 1-0, Alaves-R.Zaragoza: 0-2, Mallorca-R.Betis: 1-1, Osasuna-R.Santander: 1-1, Sevilla-Malaga: 3-1, Celta Vigo-R.Sociedad: 1-0.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!