Spanoulis bilmecesi! Hangi takımı tercih edecek?

Güncelleme Tarihi:

Spanoulis bilmecesi Hangi takımı tercih edecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2013 10:31

İsmi Galatasaray Liv Hospital ile de anılan ve Barcelona'nın ısrarla istediği başarılı basketbolcu Spanoulis'in hangi takımı tercih edeceği merak konusu.

Haberin Devamı

Avrupa basketbolunun en başarılı oyuncularından Vassilis Spanoulis hakkındaki transfer söylentilerinin ardı arkası kesilmiyor. Barcelona'nın ısrarla istediği oyuncu hakkındaki son durumu menajeri Misko Raznatovic değerlendirdi. "Tabii ki Barcelona ile anlaşabiliriz. Ancak bunun için oturup ciddi bir şekilde konuşmamız lazım. Biz Barcelona ile ciddi bir konuşma yapmadık."

Yunan oyuncunun takımı Olympiakos ile halen masaya oturmadığını da belirten Raznatovic, "Hiçbir takımla ne ciddi olarak görüştük ne de anlaşma sağladık. Durum bundan ibaret" dedi.

Türkiye basınında Galatasaray Liv Hospital'ın başarılı basketbolcuyla yakından ilgilendiğine dair haberler yer alırken Avrupa basınında CSKA Moskova'nın da bu oyuncu için devrede olduğu belirtiliyor.

ATAMAN'DAN SPANOULIS AÇIKLAMASI
Galatasaray Liv Hospital başantrenörü Ergin Ataman ise yeni sezon yapılanması çerçevesinde Yunan oyun kurucu Vassilis Spanoulis'i transfer etmek için çabaladıklarını vurguladı.

Haberin Devamı

Yunan oyuncuya Avrupa'nın büyük kulüplerinin de talip olduğunu bildiren Ergin Ataman, şu ifadeleri kullandı: "Spanoulis transferi açısından gerekli çalışmaları yapıyoruz. Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile koordinatörümüz Murat Özyer yoğun çaba sarf ediyor. Başkanımız Ünal Aysal oldukça yakından takip ediyor. Gerekli girişimlerde bulunuyoruz. Zor bir transfer. Avrupa piyasasının bir numaralı ismi. Spanoulis makul ölçülerde Galatasaray'da oynamak isterse biz de onu kadromuzda görmeyi arzuluyoruz. Önümüzdeki günlerde belli olacak. CSKA Moskova, Barcelona gibi takımlarında da ciddi teklifleri var. Olympiakos'ta kalmasını zor görüyorum. İnşallah bize gelir. O zaman da bizim açımızdan büyük bir avantaj olur."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!