Soyunma odasında silahlar konuştu

Güncelleme Tarihi:

Soyunma odasında silahlar konuştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2010 11:44

Wizards'ın soyunma odasında yaşanan bir olay akıllara durgunluk verecek cinsten.

Haberin Devamı

Gilbert Arenas ile takım arkadaşı Javaris Crittenton, kumar borcu yüzünden soyunma odasında birbirlerine silah çekti. Polisin el koyduğu olay için Arenas, “Bir günlüğüne John Wayne oldum” yorumunu yaptı.

Washington Wizards’ın yıldızı Gilbert Arenas, geçtiğimiz günlerde soyunma odasında silah bulundurmaktan mütevellit manşetleri süslemişti. Bu kez New York Post gazetesinin haberi çok daha vahim...

Habere göre, Noel arefesinde Gilbert Arenas ve takım arkadaşı Javaris Crittenton, kumar borcu yüzünden soyunma odasında birbirlerine silah çekmişler soyunma odasında. Gilbert “Polat Alemdar” Arenas’ı sadece takım liderliği kesmemiş, kumar manosunu da toplamaya karar vermiş anlaşılan. Arenas konuyla alakalı, “Çok zorlama bir haber olmuş, bir günlüğüne John Wayne oldum” derken mevzuya federal polisin el koyduğunu da ekleyelim.
Bu, Gilbert Arenas’ın silahla alakalı üçüncü hadisesi... 5 yıl önce ruhsatsız silah taşımak suçundan polis tarafından gözaltına alınan Arenas, iki hafta önce de Washington Wizards’ın salonu Verizon Center’daki soyunma odasına silah saklarken yakalanmıştı. Arenas’ın bu olayla ilgili savunması da son derece ilginçti:
“Kızımın doğumundan sonra silahlarımı evde bulundurmak istemedim, o yüzden de buraya getirdim.”  NBA yetkilileri de polis soruşturmasının tamamlanmasını beklediklerini söylerken, Başkan David Stern’in, olaya karışan oyunculara ibret-i alem olması için rekor ceza vermeyi planladığı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı Baxter Beyaz Saray’ın önünde ateş açmıştı

NBA’de birçok basketbolcu, silah merakı yüzünden başını belaya soktu. Bu oyunculardan biri halen ülkemizde Beşiktaş Cola Turka forması giyiyor. İşte o isimler:
· Lonny Baxter (Beşiktaş Cola Turka):
2006 senesinde Washington’da, hem de Beyaz Saray’ın iki blok ötesinde Glock marka tabancayla havaya ateş açmak yüzünden tutuklandı. Ardından, kargoyla silah göndermeye çalıştığı da ortaya çıkmıştı silahsever basketbolcunun.
· Delonte West (Cleveland Cavaliers):
Bu sezonun başında iki dolu tabanca ve bir shot gun’la polise yakalanmıştı.
· Chris Wilcox (Detroit Pistons):
 2006 yılında arabada gizli saklı silah bulundurmaktan gözaltına alınmış ve 500 dolar kefaletle çıkmıştı.
· Dennis Rodman (Emekli):
2008’de Los Angeles’ta kız arkadaşını dövmek yüzünden mahkemelik olan 47 yaşındaki Rodman, bu olayda kız arkadaşına silah çekmekle suçlanmıştı.

Haberin Devamı

NBA’deki oyuncuların %75’i silah taşıyor

GILBERT Arenas ile Javaris Crittenton’un birbirlerine silah çekmesinden sonra New York Daily News’a konuşan New Jersey Nets’in yıldızı Devin Harris, NBA oyuncularının yüzde 75’inin silah taşıdığını söylerken, takım arkadaşı Jarvis Hayes, “Benim de silahım var” diyerek konuya dahil oldu.
NBA Oyuncular Birliği Başkanı Billy Hunter da polise intikal eden olay için hayli çarpıcı bir yorum yaptı: “İddialar doğru olmasa bile soyunma odalarında silah bulundurulması spor tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.”
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!