Sonuna kadar Fener

Güncelleme Tarihi:

Sonuna kadar Fener
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2009 00:00

O.Lyon ve Marsilya’nın transfer listesinde bulunan Güiza, “F.Bahçe’de her şey çok güzel gidiyor. Üç senelik kontratım var. O süreyi tamamlayacağım” dedi.

İSPANYOL medyasında Fenerbahçe’den ayrılmak istediğine dair haberler çıkan ve bazı Avrupa kulüplerinin transfer listesine giren Daniel Güiza, sarı lacivertli taraftarları rahatlatan bir açıklama yaparak, sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalacağını söyledi.

Honved karşılaşmasından sonra kameraların karşısına geçen Güiza, Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya, “Benim söyleyecek bir şeyim yok. Her şey ortada. Her şey çok güzel gidiyor. Üç senelik kontratım var. O süreyi tamamlamak istiyorum” dedi. Uyum problemini tamamen aştığını vurgulayan golcü futbolcu, “Fenerbahçe için elimden gelenin en iyisini yapacağına kimsenin şüphesi olmasın” ifadesini kullandı. En son iki sezon önce Real Mallorca’da oynarken hat-trick yaptığını söyleyen Güiza, “Takımdaki Brezilyalı sayısının 8’e yükselmesi için ne düşünüyorsunuz” sorusu üzerine de, “Brezilyalı sayısı arttı ama Brezilyalı veya Türk ayrımı yapamayız. Futbolda ırk olmaz. Yeni gelenler de iyi futbolcular” dedi.

Bu arada, Daniel Güiza’nın avukatı Vicente Montes, Fransız L’Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, “Marsilya, Güiza ile ilgileniyor mu?” sorusunu, “Böyle bir şey olduğu gerçeğini inkar edecek değilim. Bu konuyu konuştuk. Güiza ile Morientes iyi bir forvet ikilisi oluşturabilir” diye yanıtladı. Montes, Olympique Lyon’un da Güiza ile ilgilendiğini net bir dille doğruladı, ancak henüz para konuşmadıklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!