Son sözü Ronaldinho söyleyecek

Güncelleme Tarihi:

Son sözü Ronaldinho söyleyecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2014 00:15

Beşiktaş son teklifini iletti, dev transfer için sambacıdan cevap beklenecek.Siyah beyazlılar, yıllık 5 milyon Euro ve maç başı 20 bin Euro önererek, sponsorlarla ilgili girişimlerin yapıldığını iletti. Assis, kardeşiyle birlikte düşündükten sonra kesin kararlarını söyleyeceklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

SON yılların en büyük transfer bombasını patlatmak için kolları sıvayan Beşiktaş’ta Ronaldinho işi bilmeceye dönüştü...
Yılbaşı tatili için Amerika’ya giden ve bugün yurda dönecek olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Brezilyalı yıldızın menajer ağabeyi
Assis ile masaya oturup, Ronaldinho konusunda son noktayı koymayı planlıyordu ama beklenen olmadı...
Bir haftadır spor kamuoyunu meşgul eden ve siyah beyazlı taraftarları büyük heyecana sevkeden Ronaldinho transferi için dün menajeri Assis ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, bir kez daha görüştü.

“BEN DÖNENE KADAR GİTMESİN” DEDİ AMA...

ÇEBİ, “6 milyon Euro’luk fiyat için yönetim kurulu olarak karar alacağız. Başkanımızın dönüşünü bekliyoruz. Pazartesi (yarın) masaya oturur ve son kez görüşür anlaşmaya varırız” dedi.
Orman ile görüştüğünü belirten Çebi, “Assis’in İstanbul’a gelmesinden mutlu oldum. Ben dönene kadar bir yere gitmesin. Karşılıklı konuşalım. Görüştüğümüz sponsorlardan olumlu bir haber bekliyorum” dediğini de iletti.
5 gündür hem yüz yüze hem de telefon ve mesajlaşma yoluyla defelarca Ronaldinho’nun ağabeyi ve menajeri olan Roberto Assis ile görüşen siyah beyazlı yönetim beklemeye geçti.

Haberin Devamı

BUGÜN ÜLKESİ BREZİLYA’YA UÇACAK

ORMAN’ın, “Bizzat gelip ben kendim görüşeceğim” dediği menajer Assis, dün Çebi ile yaptığı görüşmenin ardından “Daha fazla bekleyemem” dedi.
Toplantıda Beşiktaş’tan son teklifi alan Assis, düşünmek için bir hafta süre istedi. Assis, ülkesine döneceğini, orada kardeşi Ronaldinho ile ayrıntılı bir şekilde Beşiktaş’ın yıllık 5 milyon Euro ve maç başı 20 bin Euro’luk teklifini düşündükten sonra kesin cevaplarını ileteceğini belirtti.
Ronaldinho’nun menajeri Assis bugün Türkiye’den ayrılacak. Gündemi meşgul eden transferle ilgili son kararı ise Brezilyalı oyuncu verecek.

NELER YAŞANDI?

31 ARALIK SALI
Assis İstanbul’da

RONALDİNHO’nun ağabeyi olan menajeri Assis, İstanbul’a geldi. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi tarafından Swiss Otel’e yerleştirildi. Akşam saatinde boğazda yemek yendi.

2 OCAK PERŞEMBE
Tatil için geldim

ASSİS, kaldığı otelin kapısında basına açıklama yaptı. “Buraya tatil için geldim, Beşiktaş çok büyük bir kulüp” diyerek Ronaldinho ile ilgili sorulara yanıt vermedi.

Haberin Devamı

Pazarlık yemeği
ASSİS akşam saatlerinde menajer Furkan Şenol ile, Çebi’ye ait minibüsle Park Şamdan’a geldi. Yönetici Deniz Atalay ve Metin Albayrak’ın da hazır bulunduğu yemekli toplantıda pazarlık yapıldı.

Sponsor sorunu
RONALDİNHO’ya yıllık 6 milyon Euro önerildi. Yönetimi bu paranın 4 milyon Euro’sunu kulüp kasasından, kalanını ise sponsorlardan karşılamak için harekete geçti. Sambacı 7 milyon Euro’da ısrar etti.

3 OCAK CUMA
Orman bekleniyor

ÇEBİ, Assis ile bir araya geldi. Sponsorlar ile yapılan görüşmelerin devam ettiğini belirtti, pazartesi (yarın) işin şekilleneceğini bildirdi. “Son kararı Başkanımız Fikret Orman ve yönetim kurulu verecek” dedi.

Haberin Devamı

SAMBACI iÇiN TWEETLER

@defaultadam:Ricardinho’dan Ronaldinho’ya: Beşiktaş’tan teklif var ve sen hala düşünüyor musun? Deli olmalısın.
@ferhatdemirkiyik:
- Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Maradona bile Ronaldinho’nun elini öpmüş. Daha ne olsun?
@kaburet:
- Ronaldinho’yu istemeleri, Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek için tutkusunu gösteriyor.
@MelihCelikbilek:
- Ronaldinho en iyi zamanlarında Messi, Ronaldo ayarında bir oyuncuydu. Topla belki de en iyi oynayan futbolcudur.
@ugurnalbant37:
- Parayı dert etme taksit falan ödenir o bir şekilde, bekliyoruz elini çabuk tut Ronaldinho.

Assis, A.Mineiro ile mi görüşecek?

ATLETİCO Mineiro Başkanı Alexandre Kalil, Beşiktaş’ın Ronaldinho’nun gönlünü parayla kandırıp formayı giydirmeye çalıştığını ama bunda başarılı olamayacağını söyledi. Kalil, “Mineiro’nun, Ronaldinho transferini gerçekleştirmek için paranın dışında da yolları var” dedi. Kalil, Ronaldinho’dan söz aldığını söyledi ve “Assis ile pazartesi günü (yarın) masaya oturacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!