Sneijder'in derbi iddiası Van Persie'yi güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Sneijderin derbi iddiası Van Persieyi güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 09:36

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin iki dünya yıldızı Sneijder ve Van Persie, yarın oynanacak derbi maç öncesi bir araya geldi...

Haberin Devamı

Türkiye'de yan yana görüntülenemeyen iki Hollandalı, G.Saraylı Wesley Sneijder ve Fenerbahçeli Robin van Persie, ilk kez objektiflere takıldı.

Ortak arkadaşları iş adamı Ali Güven’le Ortaköy Zuma’da bir araya gelen iki dünya yıldızı keyifli vakit geçirirken Sneijder yarın oynanacak derbi öncesinde oldukça iddialıydı. 

Yeni Yüzyıl Gazetesi'nin haberine göre Sneijder, “Taraftarlarımızı bu sezon çok üzdük. Onlara borcumuz var. Fenerbahçe’yi mağlup ederek kendimizi biraz da olsa affettirmek istiyoruz. Kendime ve takım arkadaşlarıma güveniyorum. Bu maçın bizim için önemi büyük. Taraftarlar için de durum aynı. Fenerbahçe, Arena’dan 3 puanla çıkamayacak” yorumunda bulundu.

VAN PERSIE YANIT VERMEDİ
Fenerbahçeli Robin van Persie ise vatandaşının bu sözlerine yanıt vermezken sadece güldü! Kanarya’nın golcüsü sakatlığını atlattı. Görev verilmesi halinde yarın Galatasaray’a karşı ilk 11’de oynayabilir. Böylece Wesley Sneijder-van Persie savaşı yeşil zemine taşınabilir.

BAKMADAN GEÇME!