Sivas'a Roberto Carlos'lu tanıtım

Güncelleme Tarihi:

Sivasa Roberto Carloslu tanıtım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2013 11:16

Sivas Valiliği, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'tan kentin tanıtımına katkı sağlaması için destek isteyecek.

Haberin Devamı

Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürlüğü "Haber Masası"na konuk olan Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Sivasspor'un, Brezilyalı yıldız Roberto Carlos yönetiminde başarılı bir grafik çizdiğini söyledi. Başarıda Sivasspor yönetiminin katkısının büyük olduğunu vurgulayan Kemelek, "Sivasspor'un başarılı, tecrübeli ve oturmuş bir yönetim kadrosu var. Yönetim işini biliyor, günlük veya medyatik yatırımlar yerine Sivas'ın çapına uygun masrafta iş yürütüyor ve işi dengeli götürüyorlar" dedi.

Roberto Carlos başlı başına bir marka

Roberto Carlos'un Sivas'a, Sivasspor'un başına getirilmesinin futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırdığını belirten Kemelek, şunları kaydetti:

"Roberto Carlos, başlı başına bir marka. Dünya futbol otoritelerinin ve herkesin tanıdığı bir insan. Sivas, Roberto Carlos'la tabiri caizse 2 puan öne geçti. Bunun yanı sıra ekibini çok güzel oluşturdu. Arkadaşlar çok güzel top koşturuyorlar, mücadeleleri çok iyi. Eğer böyle devam ederse Sivasspor bu sene gerçekten daha göz doldurucu bir performans sergileyecek."

Sivasspor'un Avrupa Kupaları hedefinin ve şampiyonluk yarışındaki iddiasının sorulması üzerine Kemelek, "Şampiyonluk için söylemde bulunmak için çok erken ama neden olmasın. Takımın gidişatı bizdeki beklentiyi yükseltiyor, Sivaspor kaliteli futbol oynuyor" ifadelerini kullandı.

Sivas yemeklerinin tanıtımı için destek istenecek

Roberto Carlos isminin takım ve kent için olumlu bir etki yarattığını dile getiren Kemelek, "Şüphesiz futboldaki kabiliyeti belli ama teknik direktör olarak da iyi performans sergiliyor" dedi. Özellikle Sivas'ın önemli yemeklerinin tanıtımı noktasında Carlos'tan destek alma yönünde düşüncelerinin olduğunu aktaran Kemelek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kentin turizmiyle ilgili master planı hazırlarken, Sivas'ın tanıtımını kimlerle yapabileceğimizi düşünüyorduk. Sivas'ın bazı değerlerini tanıtmak için Roberto Carlos ismi ön plana çıktı. Özellikle Sivas'ın yemeklerini tanıtmak için Roberto Carlos'un katkılarını sağlamayı hedefliyoruz. Bu konuda düşüncelerimiz var."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!