Sercan sponsor için geldi ortalık karıştı

Güncelleme Tarihi:

Sercan sponsor için geldi ortalık karıştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2012 01:26

Sponsorluk anlaşması için İstanbul’a gelen Sercan Saraer’in F.Bahçe ile anlaştığı iddiası dünün olayı olurken, transferi sarı lacivertliler resmi siteden yalanladı...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin milli futbolcu Sercan Sararer’i transfer edeceği dün ilk elden yalanlandı... Önceki gece kardeşiyle birlikte İstanbul’a gelen gurbetçi futbolcunun sarı lacivertlilerle anlaştığı öne sürüldü. A Milli Takım’ın son hazırlık maçlarında sergilediği başarılı futbolla yıldızı parlayan Sercan’ın, Fenerbahçe’ye 4 yıllık imza atarak Avusturya kampına katılacağı iddia edildi. Sarı lacivertli kulüp ise bu gelişmeleri resmi siteden yalanladı.

Şükrü Saracoğlu’nu gezdi

Açıklamada, “Haberler gerçek dışıdır. F.Bahçe olarak sözleşmesi devam eden oyuncunun kulübü ile görüşme yapmadan futbolcu ile anlaşma sağlamak gibi bir durumun içinde olmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

FIFA Menajeri Yaşar Çalışır da, Radyospor’a şunları söyledi: “Sercan, İstanbul’a Nike’la yapacağı sponsorluk anlaşması için geldi. F.Bahçeli yetkililer Saracoğlu Stadı’nı gezdirdiler. Bu bir transfer görüşmesi değildir.”

Haberin Devamı

1 yıl daha Almanya'da oynayacağım

SERCAN’ın gerek kendisi gerekse de babası, en az bir sezon daha Almanya’da kalacağını ifade ediyor. Milli oyuncu da “İlk önce Bundesliga’da oynamak istiyorum. Şu an sadece buna konsantre oldum. Ne Fenerbahçe ne de Galatasaray’dan hiç kimseyle görüşmedim” açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!