Sercan kesinlikle sakat değil

Güncelleme Tarihi:

Sercan kesinlikle sakat değil
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2011 17:15

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodskaya'nın, Bursasporlu genç oyuncu Sercan Yıldırım hakkında söylediği, "Alsaydık, ilk maçta sakatlanabilirdi" sözlerini değerlendirdi.

Haberin Devamı

Sağlam, son günlerde kendisi hakkında çıkan haberler ile ilgili ise açıklama yapmak istemedi. Davete katılan misafirlerin, 'Hocam Galatasaray veya Beşiktaş'a gidecek misiniz?' şeklindeki sorularına ise başarılı teknik adam, "Kesinlikle böyle birşey yok" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursasporlu futbolcular İbrahim Öztürk ve Yavuz Özkan ile Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Serkan Balcı, Bursa Bademli'de bir mağaza açılışının 1'nci yıl dönümü kutlama etkinliğine katıldı. Çok sayıda davetlenin katıldığı kutlamada misafirler Ertuğrul Sağlam ve futbolcularla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

"SERCAN'DA PROBLEM YOK"

Doğan Haber Ajansı muhabirinin, Rus haftalık Futbol dergisine özel açıklamada bulunan Rus ekibi Lokomotiv Moskova'nın Başkanı Olga Smorodskaya'nın,"Sercan Yıldırım'ın tam şekilde sağlık kontrolünü yaptık. Sadece dizleri kaldı. Ve dizleri onun bize gelmesine müsaade etmedi. Yıldırım ilk maçta sakatlanabilirdi ve sonra bir yıl top oynayamazdı. Böyle bir riske giremezdik" sözleri ile ilgili yönelttiği soruyu yanıtlayan Sağlam, "Sercan'ın bir problemi yok. Görüyorsunuz ki hergün antrenmana çıkıyor ve maçlarda forma giyiyor" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"ARTIK KONUŞMAYACAĞIM"

Son günlerde kendisinin başka bir takıma gidebileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili yöneltilen soruya ise Sağlam, "Artık konuşmayacağım. Çünkü konuşunca farklı yerlere çekilebiliyor. Bu aralar yeterince konuştuk" yanıtını verdi. Davete katılan misafirlerin, 'Hocam Galatasaray veya Beşiktaş'a gidecek misiniz?' şeklindeki sorularına ise başarılı teknik adam, "Kesinlikle böyle birşey yok" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!