Şener: Kayıp düşünmüyoruz

Güncelleme Tarihi:

Şener: Kayıp düşünmüyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2010 11:59

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yarın oynayacakları Konyaspor maçıyla çok kritik bir sürece gireceklerini belirterek, "Konya'nın ardından Galatasaray ve Bursaspor ile oynayacağız. Üç maçta da kayıp düşünmüyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 10. haftasında yarın akşam deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da moraller yerinde. Hafta içerisinde Teofilo'nun izinsiz olarak şehri terk etmesinin ardından kısa süreli bir şok yaşayan bordo - mavililer, Konyaspor maçını kazanarak zirve iddiasını sürdürmek istiyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Konyaspor maçıyla çok kritik bir sürece gireceklerini ifade ederek, "Rakip kim olursa olsun kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Önce Konyaspor'u mağlup edip ardından Galatasaray ve Bursaspor maçlarına odaklanacağız. Bu üç maçta bizim için oldukça önemli ve asla kayıp düşünmüyoruz. Ligin ilk yarısını zirvede bitirmek adına bu maçların kritik önemi bulunuyor" dedi.

SERKAN BALCI'YA KART UYARISI

Trabzonspor'da Konyaspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunan Serkan ve Ceyhun'a uyarı geldi. Konyaspor maçının ardından Galatasaray ile karşılaşacaklarını oyuncularına hatırlatan Güneş, "O maçta tüm oyuncularıma ihtiyacım olacak. O yüzden müdahalelerinizde daha dikkatli olmalısınız" dedi. Bu arada son haftalarda adı milli takımla sıkça anılan Serkan Balcı da, bu konuda konuşmak istemediğini belirterek, "Eğer çağrılırsam her Türk evladı gibi bende o formayı gururla giymek isterim" dedi.

COLMAN İKİNCİ KEZ BABA OLDU

Teknik direktör Şenol Güneş'in izni ile eşinin erken doğumu için Arjantin'e giden Colman'dan mutlu haber geldi. Gustavo Colman'ın eşi Fernanda dün akşam saatlerinde Arjantin'de bir erkek çocuk dünyaya getirdiği ve minik bebeğe Valentino ismi verildiği belirtildi. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada Valentino'ya sağlıklı ve mutlu uzun ömür dileklerinde bulunuldu.

TEOFİLO İÇİN FIFA KARAR VERECEK

Öte yandan Trabzon'dan izinsiz bir şekilde kaçarak ülkesine giden Teofilo'yla ilgili olarak FIFA'ya başvuracak olan Trabzonspor, buradan gelecek olan karara göre hareket edecek. Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Teofilo konusunda istenmeyen bir olay yaşandığını belirterek, "Kimse olayın bu noktaya gelmesini istemezdi. Ama sonuç olarak bu olay gerçekleşti. Bundan sonraki süreçte tamamen kulübün çıkarları doğrultusunda hareket edeceğiz" diye konuştu.

TRABZONSPOR'UN KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE

Onur - Serkan, Egemen, Mustafa, Ferhat - Burak, Selçuk, Ceyhun, Engin - Jaja, Umut

SAKAT: Yok

CEZALI: Cale

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!