Sedef'in para problemi olmaz

Güncelleme Tarihi:

Sedefin para problemi olmaz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2002 01:02

Ünlü şovmen M. Ali Erbil, altı aydır sorunlu olan evliliğini sonunda bitirme kararı aldı. Boşanmak için bugün avukatı aracılığıyla mahkemeye müracaat eden Erbil, ‘‘Bu evlilik böyle gitmeyecekti. Boşanmak en doğrusu. Sedef'e para problemi yaşatmayacağım’’ dedi.

Haberin Devamı

Boşanmaya karar verdiğini ilk kez önceki günkü ‘‘Pazar Keyfi’’ programında açıklayan Mehmet Ali Erbil, içini Hürriyet'e döktü. Altı aydır sağlık sorunuyla mücadele eden, bir yandan da evliliğini kurtarmaya çalışan ünlü şovmen, Hürriyet'e şu açıklamayı yaptı:

EVİMDE YAŞAYACAK

Altı aydır vicdanımla savaşıyorum. Hem kendim için hem de onun için üzülüyorum. Ama artık bu şekilde gitmeyeceğini anladım. Daha fazla birbirimizi üzmemizin bir anlamı yoktu.

Halkın tepki gösteceğini sanmıyorum. Tepkileri olsaydı, dualı seccadeler göndermezlerdi bana. Bundan sonra da göstereceğini zannetmiyorum. Ancak böyle bir şey olsa da sağlığımı riske atamam. Onlar beni anlayacaklardır.

OKULUNA GİDECEK

Sedef'in yaşantısında hiçbir değişiklik olmayacak. Evliyken birlikte yaşadığımız Ortaköy Seba-Milennium'daki evde yaşamaya devam edecek. Ankara'ya dönmeyecek. Burada okuluna devam edecek.

Sedef'in parasal problemi olmaz. Bugüne kadar ayrıldığım hangi eşimin para problemi olmuş ki? Bugüne kadar hiçbir eşime böyle bir sorun yaşatmadım. Kendim yaşarım, ama onlara para sorunu yaşatmam. Bu yüzden Sedef'in de böyle bir problemi olamayacak. Benim evimde oturmaya devam edecek...

KIZIMIN YANINDAYIM

Mehmet Ali Erbil'in eşi Sedef Erbil'den ayrılacağını açıklaması üzerine magazin dünyası karıştı. Sedef Erbil, basından bucak bucak kaçarken, babası Ercüment Altıntaş Hürriyet'e şunları söyledi:

‘‘Ben de kızım gibi olayın şokundayım. Kızıma yapacağım en büyük iyilik, konuşmamak ve susmak olacaktır. Bunlar iki yetişkin insan ve ne yaptıklarını, ne yapacaklarını biliyorlar. Böyle bir karar alındıysa, benim söyleyecek fazla bir şeyim yok. Mehmet Ali de Sedef de medyatik insanlar. Evliliğin başından beri çok şey yazıldı. Yazılmaya da devam ediyor. Söyleyeceğim tek şey, kızımın yanında ve her zaman arkasında olduğumdur.’’

Haberin Devamı

Sedef'e neler verecek

 Bodrum' daki yazlık ev

 Araba

 Düğünde takılan takılar

 Sedef evleninceye kadar mahkemenin belirleyeceği nafaka

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!