Şampiyon sorunlu başladı

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon sorunlu başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2012 11:38

Galatasaray, yeni sezonun startını verdi, ancak Fatih Terim'in istediği transferler henüz gerçekleşmedi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Fatih Terim, bu sezon iki kulvarda yarışacak takımını, hazırlık kampında tam kadro çalıştırmayı planlamıştı. Ancak sadece Gaziantepspor'dan Dany bonservisiyle alındı, Umut Bulut ise satış opsiyonlu kiralık olarak transfer edildi.

Geçen sezon transferde yaptığı hataları yapmayacağını belirten Aysal, 25 Haziran'da Türk Telekom Arena'da toplu imza töreni yapacakları iddiasında bulundu. 25 Haziran geçti, sezon hazırlıkları başlamasına rağmen Aysal'ın transfer icratında ise ses yok.

BİTMEYEN PAZARLIKLAR

G.Saray'ın transfer planları geçtiğimiz yıllara göre çok daha net. Fatih Terim kanatlara oyuncu istiyor ve savunma, orta alan ve hücuma en az birer takviye yapılması dikkati çekiyordu. Ancak Fatih Terim, yönetici Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ile transfer planlarını yürütürken. Başkan Ünal Aysal ise çok güvendiği danışmanı Bülent Tulun ile de transfer planları yaptı. Bu ikilem beklenmeyen aksilikler oluşturdu. Assaidi'nin transferinde ayrı ayrı pazarlık yapıldı. Bülent Tulun, Berbatov ve De Bamba'nın transferlerinde mesafe aldı. Ne var ki Terim, kendisinden habersiz yürüyen transfer planlarından rahatsız oldu.

Haberin Devamı

Terim'in öncelikle istediği Melo transferinde bir gün olumlu bir gün olumsuz haber geldi ancak bir netice alınmadı. Hamit ile sürdürülen pazarlıklardan henüz sonuç alınmadı. Ünal Aysal ve Ali Dürüst kulübü 2014 UEFA kriterlerine karşın aşırı taleplere hayır diyordu. Ayrıca Fatih Terim'de bu konuda yönetim ile uyum gösteriyor kendi belirledikleri rakama futbolcuların imza atmasını istiyorlardı ama ne Hamit ne de Melo bir türlü imzaya yanaşmadılar. Çünkü biliyorlardı ki, Galatasaray Başkanı, taraftarına 25 Haziran'da transfer sözü vermişti. Bu durum futbolculara ve menajerlerine pazarlıkta avantaj sağladı.

ASSAIDI AVUSTURYA KAMPINA GELECEK

Galatasaray ile transfer görüşmelerini sürdürdüğü günlerde babası vefat eden Assaidi'ye ülkesinde kalması için izin verildiği öğrenildi. Faslı futbolcunun, sarı-kırmızılı kulübün Avusturya kampına katılacağı öğrenildi.

CULIO YENİDEN FLORYA'DA

Haberin Devamı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sabah sağlık kontrollerinden geçen sarı-kırmızılı oyuncular, daha sonra Florya'da düz koşu yaptılar.

Basına kapalı yapılan sezonun ilk antrenmanında, geçtiğimiz sezon Orduspor'da kiralık olarak oynayan Emmanuel Culio da yer aldı. Selçuk, Engin, Elmander, Baros, Eboue, Muslera ve Dany ise izinli oldukları için çalışmaya katılmadı.

Antrenman öncesi sağlık kontrolünden geçen takımda Semih Kaya, Emmanuel Culio, Serkan Kurtuluş, Emre Çolak, Gökhan Zan ve Yekta Kurtuluş'un yanı sıra Fatih Terim'in kamp kadrosuna dahil ettiği genç oyuncular Mertan Caner Öztürk, Berk İsmail Ünsal ve Eray İşcan yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!