Şampiyon Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2015 00:00

Spor Toto Süper Lig'de 2014-15 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı kırmızılıların en yakın takipçisi Fenerbahçe, Başakşehirspor ile 2-2 berabere kalınca, bitime 1 hafta kala puan farkı 5'e çıktı ve Cimbom şampiyon oldu. 20. kez mutlu sona ulaşan Galatasaray böylelikle 4. yıldızı takmaya hak kazandı. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluğu ilan etmelerinin ardından son derece anlamlı bir açıklama yaptı. Hamzaoğlu, '' o gün babamı kaybettim, her güzel şeyin bir bedeli oluyor. Her acıdan sonra bir mutluluk yaşanıyor. Babam da bugün güzel günleri görüyordur. Hayırlı olsun hepimize'' dedi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Başakşehir-Fenerbahçe maçının bitiş düdüğüyle birlikte, Galatasaraylı taraftarlar Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'ne akın etti. Tesislere gelen binlerce taraftar şampiyonluk şarkıları ve marşlar söyleyerek takımlarının başarısını kutladı. Ayrıca, başta Taksim Meydanı olmak üzere İstanbul'un önemli meydanlarında ve Türkiye'nin diğer illerinde de şampiyonluk kutlamaları başladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yöneticileri ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, İstanbul Başakşehir-Fenerbahçe maçını Feriye Lokantası'nda izledi.

Şampiyon Galatasaray

Sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğu garantilemesi için ezeli rakibi Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi gereken müsabakayı izlemek için, kulüp başkanı Duygun Yarsuvat, seçimi kazanmasına rağmen henüz başkanlık mazbatasını almayan kulüp başkan yardımcısı Dursun Özbek, futbol takımının idareciliğini üstlenen Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda isim bir araya geldi.

Karşılaşmanın 2-2'lik beraberlikle tamamlanmasının ardından salonda büyük sevinç yaşanırken, yöneticiler ellerinde 4 yıldızla birlikte basın mensuplarına poz verdiler.

ADEM KABAYEL'İN OBJEKTİFİNDEN FLORYA'DAKİ ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDAN EN GÜZEL FOTOĞRAFLAR

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluğu ilan etmelerinin ardından son derece anlamlı bir açıklama yaptı. Avrupa'da başarılı olmak istediklerini belirten Hamzaoğlu, "Biz Avrupa'da başarılı olmak için kurulmuş bir takımız. İnşallah bizler de o başarıların devamını getirmek için uğraşacağız. İnanıyorum ki, o gün babamı kaybettim, her güzel şeyin bir bedeli oluyor. Her acıdan sonra bir mutluluk yaşanıyor. Babam da bugün güzel günleri görüyordur. Hayırlı olsun hepimize" dedi.

Şampiyon Galatasaray
RIDVAN DİLMEN: GALATASARAY SOKAK KEDİSİ, FENERBAHÇE EV KEDİSİ

ÖZBEK: KENETLENMENİN ÖDÜLÜ
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, camia olarak kenetlenmenin ödülünü aldıklarını söyledi. Özbek, "Biz göreve geldikten kısa bir süre sonra Hamza hocayı getirdik. Yönetim olarak elimizden geleni yaptık, en zor şartlarda camia kenetlendi. Bu şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helal bir şampiyonluktur. Herkese teşekkür ediyorum" sözlerini kullandı.

Şampiyon Galatasaray
BAŞAKŞEHİR 2-2 FENERBAHÇE

GALATASARAYLI FUTBOLCULAR ŞAMPİYONLUĞU REINA'DA KUTLADI

Haberin Devamı

GALATASARAYLI FUTBOLCULARIN ŞAMPİYONLUK MESAJLARI
Burak Yılmaz: "İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz, her şey yolunda çok şükür, Allah isteyen herkese nasip etsin"
Emre Çolak: "Şampiyon"
Muslera: "Şampiyon cim bom boom"
Olcan Adın: "Buyrun size kek kalıbı"

GALATASARAYLILAR ŞAMPİYONLUĞU KUTLUYOR

ŞAMPİYONLUĞUN RENGİ SARI-KIRMIZI!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!