Sadece Antep değil bölge için de önemliyiz

Güncelleme Tarihi:

Sadece Antep değil bölge için de önemliyiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 21:15

Taner Nakıboğlu, “Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin tek takımı olmamızdan dolayı taşıdığımız sorumluğun bilincindeyiz. Sadece Gaziantep değil basketbolun bölgede kalıcı olması çok önemli” diye konuştu.

Haberin Devamı

BASKETBOL Süper Ligi’nde 4. sezona merhaba diyen Royal Halı Gaziantep’in bölge için özel anlam taşıdığını anlatan Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, “Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin tek takımı olmamızdan dolayı sorumluğun bilincindeyiz. Sadece Antep değil basketbolun bölgede kalıcı olması çok önemli. Özellikle 3 Büyük’lerle oynadığımız karşılaşmalarda Nizip’ten Urfa’dan maçlarımızı izlemek için şehrimize geliyorlar. Bölgede basketbolun gelişmesi adına üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz” dedi.

Royal Halı Gaziantep’in bu sezon FIBA Europe Cup’ta Final Four’u hedeflediğini anlatan Nakıboğlu, “Hedefimiz ilk gruptaki 4 takım arasından lider çıkmak. 28’inde ilk maçımızda Slovak ekibi Inter Bratislava’yı ağırlayacağız.

Haberin Devamı

HEDEF 4’LÜ FİNAL

Bu maçla iyi bir start vermek istediğimiz Avrupa serüvenimizi 4’lü Final ile taçlandırmak istiyoruz” diye konuştu.
Türkiye Ligi’nde hedeflerinin play off oynamak olduğunu belirten Taner Nakıboğlu, “İlk haftaya Darüşşafa mağlubiyetiyle başladık ama bu yıl Euroleague için kurdukları takım ortada... Geçen hafta ise Torku Konya’yı deplasmanda yenerek moral bulduk. Ligi görüyorsunuz kalite oldukça arttı. Kimin kimi yeneceği hiç belli değil. Yeşilgiresun’un Beşiktaş’ı yendiğini gördük. Bu üst düzey ligde başarı kolay değil” ifadesini kullandı.

OYUNCULAR BİZİ İSTİYOR

Boray Dai, “İlk teklifte haritaya bakmaktan çekinen oyuncular, şehre gelince dönmek istemiyor” dedi.

Daha önce transfer teklifi yaptıkları oyuncuların haritaya bakmaktan çekinip Gaziantep’e gelmek istemediğini vurgulayan Royal Halı Gaziantep Menajeri Boray Dai, “Takımımızın adı Türkiye ve Avrupa’da tanındıkça bu zorluklar aşıldı... Öyle ki artık Antep’e gelen yabancı oyuncular geri dönmek istemiyor” dedi.

Savunma ağırlıklı sistemleri olduğunu söyleyen Dai, Hedeflerinin rakiplere 70 sayıyı geçirmemek olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!