RVP kulüp bulamadı Fenerbahçe'de kaldı

Güncelleme Tarihi:

RVP kulüp bulamadı Fenerbahçede kaldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 21:36

Sarı lacivertli kulübe gelen Hollandalı yıldızın menajeri, yöneticilerle yaptığı görüşmede Van Persie’nin aynı şartlarla devam edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

VE Fenerbahçe’de Robin Van Persie krizi çözüldü... Hollandalı yıldızın menajeri dün kulüte Fenerbahçeli yönetilcelerle biraraya geldi. Yaklaşık 20 gündür Çin kulüpleriyle görüşen RVP’nin menajeri, oyuncuya uygun bir takım bulamadı. 

Hollandalı yıldız ve menajeri Çin’deki transfer döneminin sona ermesi üzerine gözlerini Avrupa’ya çevirdi. İngiltere Premier Ligi’nden Everton ve Stoke City ile görüşen Robin van Persie’nin menajeri, beklediği teklifi alamayınca dün sarı lacivertli kulübe gelerek görüşmelerde bulundu...

Bu toplandı sonrasında da Van Persie, sarı lacivertli kulüpte kaldı.

KÜLÜPTEN AÇIKLAMA

F.Bahçe aptığı açıklamada “Van Persie’nin menajeriyle gerekli görüşmeler yapılmış olup, futbolcumuzun herhangi bir kulübe transferi  söz konusu değildir’ dedi., Yönetici İlhan Ekşioğlu da “Van Persie’nin menajeri kulübümüze gelmiştir ve görüşme sonunda kulübümüzde devam edeceği bildirilmiştir” diye tweet attı. Son anda bir transfer gelişmesi yaşanmazsa Hollandalı yıldız, gelecek sezon F.Bahçe formasını giymeye devam edecek. Bu arada dün belirlenen Avrupa listesine ismi yazılan van Persie, Monaco maçlarında da yüksek ihtimalle ilk 11’deki yerini alacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!