Rodallega için el artırdı

Güncelleme Tarihi:

Rodallega için el artırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2016 22:48

Galatasaray, 30 Haziran’a kadar 1.7 milyon Euro’ya serbest kalabilen, ancak Riekerink’in “Önce Umut’u görmek istiyorum” engeline takılan Rodallega için Akhisar’a 2 milyon Euro önerecek. Donk ve Tarık, transferde takas olarak kullanılacak.

Haberin Devamı

GALATASARAY, sezon bittiğinden bu yana almak için çalıştığı Hugo Rodallega için Akhisar Belediyespor’un kapısını çalma kararı aldı. Rodallega’nın 30 Haziran’a kadar olan 1.7 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini Riekerink’in, “Bekleyin, Umut’u göreyim ve öncelikli golcü adaylarına gidelim” demesi nedeniyle kullanmayan yönetim, artık Ege ekibiyle pazarlık masasına oturacak. Akhisar Belediyespor’a 2 milyon Euro teklif edilecek.

DONK VE TARIK’IN ÜCRETi YÜZÜNDEN

Yönetim, takasta düşünülen Donk ve Tarık’ın yüksek ücreti nedeniyle Akhisar’a 2 milyon Euro önerdi. Rodallega’yı 23 Temmuz’daki Danimarka kampına yetiştirmek isteyen sarı kırmızılılar, Wilfried Bony’de ise, Manchester City engeline takıldı. Bu oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak isteyen G.Saray’a İngilizler, “Size satalım” dedi. City, 27 yaşındaki Fildişili oyuncuyu 32.3 milyon Euro’ya almıştı. Bu transfer şimdilik askıya alındı.

Haberin Devamı

ASLAN İSVİÇRE YOLCUSU

GALATASARAY, ilk yurt dışı kampı için bugün İsviçre’ye uçuyor. Gwatt bölgesinde yapacağı kamp 19 Temmuz’da sona erecek.
Aslan, İsviçre’de 3 hazırlık maçı oynayacak.

Öte yandan Jan Olde Riekerink, satış listesinde olan Salih, Umut, Tarık, Olcan ve Donk’un değerinin düşmemesi için kamp kadrosuna aldı. Altyapıdan Berk İsmail, Birhan Vatansever ve Gökay Güney’i listesine alan Hollandalı, Umut Gündoğan ve genç kaleci Alperen Uysal’ı ise, almadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!