Premier Lig'de Emenike savaşı!

Güncelleme Tarihi:

Premier Ligde Emenike savaşı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 19:22

Sky'ın haberine göre West Ham United'ın ilgilendiği Emenike için Crystal Palace da harekete geçti. Eğer West Ham United, Emenike'yi transfer ederse, Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın transferinden vazgeçecek.

Haberin Devamı

Sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ain'e kiralanan Emenike için girişimde bulunan Crystal Palace'da menajer Alan Pardew'in forvet Connor Wickham'ın yanına bir isim istediği belirtildi. Bu isim Emenike olabilir. Haberde İngiliz ekibin satın alma opsiyonlu kiralık teklifiyle Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı belirtildi.

WEST HAM'IN DA İLGİSİ VAR
Galatasaray'dan Burak Yılmaz'ı isteyen West Ham United'ın da gündeminde bulunan Emenike'nin Ada'ya transfer olup olmayacağı ise merak konusu. Transferle ilgili konuşan West Ham'ın ortaklarından David Sullivan; "Sezonda 20 gol atabilecek bir forvet arıyoruz. Önümüzdeki bir hafta içerisinde bu isim belli olur. Satın alma opsiyonlu kiralık olacak bir isim var gündemimizde. Deniz ötesindan bir oyuncu. İsmini söylersem inanamazsınız. Hangi ligde olduğunu söylersem kim olduğunu anlarsınız. Çok ilginç bir ligden transfer olabilir. Çok ilginç bir ligden transfer yapıyoruz ama daha büyük liglerde de forma giydi." sözlerini kullanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!