Podolski için dünyaları istediler

Güncelleme Tarihi:

Podolski için dünyaları istediler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2011 00:00

Alman futbolcunun ısrarla “Ben gitmek istiyorum” demesi üzerine Galatasaray’la görüşen Köln, 15 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Bu fiyatı duyan sarı kırmızılılar, geri adım attı.

BİTTİ, bitiyor... Geldi, gelecek... Derken, G.Ssaray bir transferinde daha zora girdi. Daha önce Drogba, Forlan, Reyes ve Keita transferlerinde erken havaya girip, “Bitti” diyen sarı kırmızılılar, son olarak Podolski şokunu yaşadı. Teknik direktör Fatih Terim’in daha önce gündeme getirdiği Galatasaray yönetimindeki “erken konuşma” sendromu, sarı kırmızılıları bir kez daha zor duruma soktu.

G.Saray, Köln’de forma giyen Podolski ile yıllık 3.5 milyon Euro’dan el sıkıştı. Alman ekibinin, “Satmayacağız” demesine karşın başarılı futbolcunun ısrarla “Ben gitmek istiyorum” demesinin ardından, Köln G.Saray’la görüşmeyi kabul etti.

Bu randevu öncesinde sarı kırmızılılar 24 Ağustos Çarşamba günü, resmi siteden, “Podolski transferi için Köln Kulübü ile görüşmeler başlamıştır” mesajını yayınladı. Ancak Köln’ün istediği bonservis ücreti ise dudak uçuklatacak cinstendi. Alman ekibi, Podolski için 15 milyon Euro isteyince, görüşmeler tıkandı. Daha önce çıkan, “Ali Dürüst bu transferin gerçekleşmesini istemiyor” söylentilerinin gerçek olmadığı, Köln’ün üstediği 15 milyon Euro’luk bonservis ücretinin bu transferi çıkmaza soktuğu öğrenildi.

Alternatifler Brezilyalı

Yönetim, Podolski transferinin gerçekleşmesi halinde, Drogba ve Keita gibi önemli bir ismin gelmesinin iptal olabileceği kaydedildi. Öte yandan Trabzonspor’un da talip olduğu Bursasporlu Volkan Şen için yeşil beyazlı kulübe Serkan Kurtuluş ve 800 bin Euro öneren sarı kırmızılılara, Wolfsburglu Diego menajeri aracılığıyla gelmek için haber gönderdi.

ISG ile yollar ayrıldı

G.SARAY Kulübü, Türk Telekom Arena’nın yapımı sırasında, loca ve VIP koltukları kombinelerinin pazarlaması için anlaşmaya varılan ISG (International Stadia Group) ile sözleşmesini sona erdirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Değerli iş ortağımız ISG ile yapılan görüşmeler neticesinde, taraflar arasındaki sözleşmenin dostane bir şekilde sonlandırmasına karar verilmiş ve mutabakata varılmıştır.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!