Pereira o soruyu duyunca kaçtı!

Güncelleme Tarihi:

Pereira o soruyu duyunca kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 22:46

Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın maç sonrası Lig TV'ye verdiği röportajda ilginç görüntüler yaşandı...

Haberin Devamı

Son derece üzgün olduğu gözlenen Pereira, "Bu yenilgiyi hak ettik. Maalesef oyuncularımız bu maçtan çok Galatasaray-Beşiktaş maçını düşünüyordu. Şampiyonluğu Beşiktaş'a ellerimizle ikram ettik. Sorumluluğu üzerime alıyorum" dedi. 

NANI'NİN AÇIKLAMALARINA TEPKİ GÖSTERDİ
Portekizli teknik adam, Lig TV muhabirinin, "Nani, '2-3 hafta öncesine kadar takım olamamıştık, şampiyonluğu bu yüzden kaybettik' dedi. Bu görüşler için ne diyorsunuz" sorusu üzerine, "Bunlar Nani'nin görüşleri. Onun da diğer oyuncularımızın çoğu gibi daha iyi bir performans göstermesi gerekiyordu. Nani ne demek istedi bilmiyorum ama bir kez daha söylüyorum; biz bugün şampiyonluğu hak eden bir takım değildik" ifadesini kullandı.

Pereira, muhabirin, "Geçmiş yıllarda Fenerbahçe'yi şampiyon yapamayan teknik direktörler takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Sizin gelecekle ilgili bir düşünceniz var mı?" sorusuna hiç cevap vermeden canlı yayını terk etti.

Haberin Devamı

Pereira, daha sonra düzenlenen basın toplantısında ise, "Anlamak ve açıklamak çok zor. Bu noktada baskıya atamayız bütün suçu. Sahaya çıktığımızda hiç istek yok gibiydi. Başakşehir iyi bir takım. Kupa finalini kazanmalıyız ve sonuç bugünkü gibi olmamalı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!