Pereira o soruya cevap vermeden gitti

Güncelleme Tarihi:

Pereira o soruya cevap vermeden gitti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 22:39

Fenerbahçe'nin deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olduğu ve şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldığı maçın ardından Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Pereira maçı ve oyuncularını değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte Vitor Pereira'nın açıklamaları;

Konuşacak çok az şey var aslında. Mağlubiyeti hakettik. Galatasaray - Beşiktaş maçına kendi maçımızdan daha çok konsantre olduk. Son basın toplantısında söylemiştim kazanarak kendi yarışımızı sürdürmemiz gerekiyorduk ama yapamadık. Sorumluluğu kabul ediyorum. Bu üzüntüyü yaşıyorum ve takımım çok iyi değildi.

Nani'nin söyledikleri onu ilgilendirir. O da diğer oyuncularımızın çoğunluğu gibi daha iyi bir performans göstermesi gerekiyordu. Nani'nin ne demek istedi bilmiyorum ama bir kez daha söylüyorum biz bugün şampiyonluğu hakefen bir takım değildik.

Vitor Pereira şampiyon olamayan hocaların bir sonraki sene devam edemedikleriyle ilgili soruya yanıt vermeden canlı yayını terk etti.

Vitor Pereira basın toplantısında; 'Anlamak ve açıklamak çok zor. Burada baskıya atamayız bütün suçu... Dün çok büyük beklendit vardı ve bugün sahaya çıktığımızda hiç istek yok gibiydi. Başakşehir iyi bir takım. Kupa finalini kazanmak istiyoruz ve bugün olduğu gibi olmamalı sonucu diyerek basın toplantısını sonlandırdı' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!