Paris'i konuk etmek kolay mı

Güncelleme Tarihi:

Parisi konuk etmek kolay mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2008 10:09

Dünya jet sosyetesinin en gözde isimlerinden Paris Hilton, 26 Mart'ta bir güzellik yarışmasının seçici kurulunda yer almak üzere İstanbul'a gelecek. Ama daha sosyetik varis gelmeden istekleri uzun bir liste halinde Türkiye'ye ulaştı. İşte Paris Hilton'un, dünyanın en ünlü sanatçılarının kulis isteklerini aratmayacak istekler listesi:

Haberin Devamı

İSTANBUL'UN 'AĞIR MİSAFİRİ' PARİS HİLTON

Hilton, İstanbul yolculuğu için elbette first class uçak bileti istiyor. Ama kesinlikle cam kenarında.  Ünlü varis kalacağı Les Ottomans Otel'de iki süit oda istiyor.

Aralarında bir kadının da bulunduğu özel koruma ekibi Hilton'un istekleri arasında. Koruma grubundan birinde mutlaka silah olması gerekiyor.

Camları ve kendi siyah renkli bir cip, 1 adet BMW 7 serisi, 1 adet Mercedes S Class, 1 Lincoln, 1 Cadillac cip, Hilton'un emrine amade olacak. Şoförlerin hepsinin İngilizce bilmesi ise kesinlikle aranan koşul. Hilton'un kullanacağı otomobilde iPod bağlantısı olacak.

Özel VIP parti talep eden Hilton, akşam yemeklerinde kobe beef ve fleminyon olacak. Et iyi pişmiş olacak. Karides, istakoz ve yengeç olacak. Suşi istemiyor, ancak görüp canı isterse yiyecek. Ayrıca buharda pişmiş sebzeler bulunacak. Sebzelerin tamamı organik olacak.

Haberin Devamı

Kahvaltıda fıstık ezmesi, hindi göğsü, ince kesilmiş ballı jambon, beluga havyar, yumurta, ançuez, mayonez, soya sütü, domates çorbası, organik yağsız süt, normal Cola, Red Bull ve Grey Goose votka da Hilton'un istekler listesinde.

Hilton. üst düzey beş gazeteci ile biraraya gelecek ve toplam görüşme süresi 50 dakikayı aşmayacak.İki televizyon şovuna katılacak.

Bu arada Hilton'un Türkiye'de kalacğı iki gün için 200 bin dolar civarında bir para alacağını da hatırlatalım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!