Oussama Assaidi’ye 250 bin Euro resti

Güncelleme Tarihi:

Oussama Assaidi’ye 250 bin Euro resti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2012 00:49

Faslı yıldız, son anda 250 bin Euro’luk zam istedi. Galatasaray yönetimi, ‘Anlaşmaya varılan ilk rakamı öderiz’ karşılığını verdi.

Haberin Devamı

HEERENVEEN’in yıldızı Oussama Assaidi ve Newcastle United’ın golcüsü Demba Ba ile görüşmeler yapan Galatasaray, pürüzlerle karşılaştı. Teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla istediği Assaidi’nin, Aslan’a imza atmak için 1 ay önce 1 milyon 250 bin Euro’ya ‘evet’ dediği öğrenildi. Menajeri ile birlikte İstanbul’a gelen Assaidi, Bülent Tulun’la görüşüp yemek yedi. Menajeri, 250 bin Euro’luk zamla, Assaidi’ye yıllık 1 milyon 500 bin Euro ödenmesini istedi. Tulun’la söz kesen Assaidi’nin bu isteği Florya yönetiminden veto yedi. Konuyla ilgili, “Anlaşmaya varılan ilk rakamı öderiz” yorumu yapıldı.

Kulüpten açıklama

G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulun’un kulübü Newcastle ile anlaştığı golcü Demba Ba da, teknik direktör Fatih Terim’e takıldı. Oyuncunun yüksek maliyeti ve ayağındaki 8 santimlik platin nedeniyle transferden vazgeçildiği belirtildi. Öte yandan G.Saray internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Medyada, transfer konusunda Terim ile Tulun arasında olumsuzluk yaşandığına yönelik iddialar asılsızdır” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!