Önce formasını sonra evini kaptı

Güncelleme Tarihi:

Önce formasını sonra evini kaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2013 21:32

Galatasaray’ın yeni yıldızı Chedjou, Tomas Ujfalusi’nin takımdaki yerinden sonra villasını da aldı.

Haberin Devamı

Yaşadığı sakatlı nedeniyle sarı kırmızılılarla yollarını ayırmak zorunda kalan Çek savunmacı, ‘Belki yeniden dönerim’ umudu ile sezon sonunda evini boşaltmadığı için halen bazı eşyaları evde duruyor.

GALATASARAY’ın Tomas Ujfalusi’nin yerine Fransa’nın Lille takımından transfer ettiği Aurelien Chedjou, Çek yıldızın formasının ardından lüks villasını da kaptı. Sarı kırmızılı takıma 2011-2012 sezonunda Atletico Madrid kulübünden transfer edilen ve başarılı futbolunun yanı sıra sağlam karakteri ile de kaptanlığa kadar yükselen Ujfalusi’yi sarı kırmızılılardan, yaşadığı ağır sakatlık sebebiyle ayırmıştı. Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti Ağustos 2012’de çapraz bağlarının kopması nedeniyle sahalara bir türlü dönemeyen Ujfalusi ile yeni kontrat yapmamış ve savunmadaki ‘lider’ oyuncu eksikliğini de Lille Kulübü’nden 6.3 milyon Euro transfer ettiği Chedjou ile kapatmıştı.

DANY MELO VE RIERA’YA KOMŞU

SARI kırmızılılara iki sezon boyunca yıllık 2.2 milyon Euro garanti para alan Ujfalusi ile aynı paraya imza atan Chedjou, Çek yıldızın oturduğu evde oturmayı tercih etti. İngiltere kampı dönüşü, kendisine ev bakan Kamerunlu stoper Hadımköy Alkent Villaları’ndan daire tuttu. Kendisine uygun geniş bir villa arayan Aurelien Chedjou, gösterilen evlerden en çok 2 yıl boyunca Tomas Ujfalusi’nin yaşadığı villayı beğendi. Dany, Melo ve Riera’nın da oturduğu Hadımköy Alkent Sitesinde 2 yıl boyunca Ujfalusi’nin oturduğu ev beğenmesi üzerine Chedjou’ya tahsis edildi.

GELECEK HAFTA BOŞALTACAK

GALATASARAY’la yollarını ayırmasına karşın Tomas Ujfalusi “Belki yeniden dönerim” umudu ile sezon sonunda evini boşaltmadığı ve halen bazı eşyalarının lüks villasında durduğu öğrenildi. Ancak 6+0+4 yabancı sınırlamasının da etkisi ile kontratı uzatılmayan Ujfalusi’nin de önümüzdeki hafta evinde kalan eşyalarını da alıp dostları ile de vedalaşmak adına İstanbul’a geleceği belirtildi. Villa ‘da hala tecrübeli oyuncunun astığı ve indirmedi dev bir Galatasaray bayrağı da duruyor.

EVİN ÖZELLİKLERİ
Aslan heykelleri ile dekore edilmiş büyük bir bahçe
Yarı olimpik yüzme havuzu
2 katlı villa

Ujfalusi, geçen yıl Şampiyonlar Ligi kuralarının çekildiği 30 Ağustos 2012 tarihinde yaşadığı ağır sakatlığın ardından bir daha sahalara geri dönemedi. Sarı kırmızılı takımdan ayrılan Ujfalusi, daha önce formasını giyip yetiştiği Sigma Olomouc takımı ile anlaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!