Okçulukta üzüldük

Güncelleme Tarihi:

Okçulukta üzüldük
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2012 16:34

Antalya'da devam eden Dünya Kupası 2. Ayak Yarışmaları'nda takım eleme çeyrek ve yarı final müsabakaları tamamlandı.

100. Yıl Okçuluk Tesisleri'nde yapılan yarışmalarda, erkekler klasik yay kategorisi eleme grubunda Türkiye, Güney Kore ile eşleşti. Güney Kore, Türkiye'yi 231-217 mağlup etti. Erkekler makaralı yay kategorisi eleme grubunda ise ABD ile eşleşen Türk Milli Takımı, rakibi karşısında 224 puan topladı. Milli takım, 235 puan toplayan ABD'ye yenilerek, çeyrek final şansını kaybetti. Bayanlar makaralı yay kategorisinde ise milliler, Hindistan'a 229'a 216 yenilerek, çeyrek final şansından yararlanamadı.

Çeyrek final müsabakalarında erkekler klasik yay kategorisinde Güney Kore, Hindistan, Fransa ve Büyük Britanya, erkekler makaralı yay kategorisinde ABD, İtalya, Danimarka ve Hollanda takımları yarı final mücadelesine katılma hakkı elde etti.

Yarı finalde erkekler klasik yay kategorisinde ise Hindistan, Güney Kore'yi mağlup etti. Büyük Britanya da Fransa'yı yenerek, finalde Hindistan ile eşleşti.
Erkekler makaralı yay kategorisinde ABD, İtalya karşısında galip gelen taraf oldu. Danimarka da Hollanda karşısında mücadeleyi üstün tamamladı.
Bayanlar klasik yay kategorisinde çeyrek finali geçen takımlar Güney Kore, Meksika, Çin ve Tayvan, makaralı yay kategorisinde de ABD, Almanya, İtalya ve Rusya oldu. Yarı finalde Güney Kore, Meksika'yı, Tayvan ise Çin'i elemeyi başardı.

Bayanlar makaralı yay kategorisindeki mücadelede ise ABD, Almanya'yı mağlup etti. Rusya ile eşleyen İtalya ise mücadeleden galip ayrıldı.
Dünya Kupası 2. Ayak Yarışmaları'nda yarın bireysel yarı final ve final müsabakaları, 6 Mayıs Pazar günü ise takımlar final karşılaşmaları yapılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!