Mustafa'yla çoktan bitti

Güncelleme Tarihi:

Mustafayla çoktan bitti
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 07, 2006 00:00

Emina Türkcan, Sirbistan'daki Delta Bank'ın velihatı Marko Mişkoviç ile ilişkisi olduğuna dair Sırbistan basınında çıkan haberlere yanıt verdi: "Marko benim sevgilim değil sadece arkadaşım. Mustafa'yla ilişkimiz ise uzun zaman önce bitti..."

Haberin Devamı

Emina Türkcan, Sırbistan basınında Marko Mişkoviç ile aşk yaşadığına dair çıkan haberlere yanıt verdi: "Türkiye'de beni sadece Mustafa Sandal'ın aşkı olarak biliyorlar ama ben Bosna'nın pop starıyım. Yani sizde olduğu gibi bizde de sanatçılar hakkında bu tarz haberler çıkıyor. Beni sürekli birilerine uygun görüyorlar. Fotoğraflara dikkatle bakarsanız orada tek başıma değilim arkadaşlarımla birlikteyim. Marko benim sevgilim değil sadece çok iyi bir arkadaşım..."

/images/100/0x0/55eb4d25f018fbb8f8b86d92
6 ay önce ayrıldık

Emina, Mustafa Sandal'ın "Yaz tatilindeydi aşkımız. Şimdi ebediyen tatile girdi" açıklamasına da yanıt verdi: "Bizim aşkımız zaten çok önceden bitmişti. 6 ay oldu. Son dönemde sadece arkadaştık. İlişkinin niye bittiğine dair hiçbir açıklama yapmayacağım. Çünkü ben ailemden, sevdiğim insana saygı duymayı öğrendim. Mustafa hayatımın bir parçasıydı, her şey için ona teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

 

Ayrılığa Mustafa Sandal'ın annesinin neden olduğuna dair çıkan söylentilere de yanıt veren Emina Türkcan, "Mustafa'nın annesi beni hep sevdi. Bana karşı negatif bir duyguya sahip olduğunu hiç hissetmedim" dedi.

Mustafayla çoktan bitti
Â
Mustafayla çoktan bitti

Emina Türkcan-Mirsad Türkcan       Emina Türkcan- Marko Mişkovic

                                Kardeşime inanıyorum

Emina'nın abisi ünlü basketbolcu Mirsad Türkcan şunları söyledi:

Emina bana, basında çıkan haberlerin doğru olmadığını, Marko ile sadece arkadaş olduklarını söyledi. Emina Yugoslavya'da çok popüler bir kız, paparazziler hep peşinde. Marko da zengin bir işadamının oğlu. İki tanınmış isim olunca böyle bir haber yapmışlar. Kız kardeşim yok diyorsa, yoktur. Bu arada Mustafa Sandal benim en iyi arkadaşımdır. Onun kırılmasını hiç istemem...

/images/100/0x0/55eb4d25f018fbb8f8b86d98
 

Aşkımız ebediyen tatile girdi

Musafa Sandal ise Emina Türkcan'ın Yugoslavya'da Marko Mişkovic'le paparazzilere yakanmasıyla ilgili olarak kısa bir açıklama yaptı: "Yaz tatilindeydi aşkımız. Şimdi ebediyen tatile girdi. Bu konuda başka bir şey söylemem..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!