Mustafa Pektemek 'sakat' demek!

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Pektemek sakat demek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2013 23:57

Beşiktaş’ta sakatlığı bir türlü bitmeyen Mustafa Pektemek’ten yine kötü haber var.Karabükspor maçı öncesi yapılan son antrenmanda Tomas Sivok’tan darbe alan siyah beyazlı takımın müzmin sakatı en az 3 hafta daha yeşil sahalardan uzak kalacak...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın sakatlıklardan başını kaldıramayan futbolcusu Mustafa Pektemek yine takımını yalnız bıraktı...

Müzmin sakattan gelen bu haber Beşiktaş teknik heyetini de etkiledi. Beşiktaş’ın önceki akşam Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı son çalışmada Tomas Sivok ile girdiği ikili mücadele sırasında sakatlanan Mustafa Pektemek’in en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Siyah beyazlı takıma geldiğinden bu yana sakatlıklardan başını kaldıramayan Mustafa yine formasından uzak kalacak.

YÖNETİM DE TELAŞLANDI

Siyah beyazlı takımda daha önce Necip Uysal, Tomas Sivok, Michael Eneramo, Pedro Franco’nun sakatlanmasının ardından Mustafa Pektemek’ten de kötü haber gelmesi Beşiktaşlı yöneticileri de telaşlandırdı.
Siyah beyazlı yöneticiler, Fenerbahçe’den alınan kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’ın göreve geldiği günden bu yana sakatlıkların geçen yıla oranla arttığını belirterek, teknik ekipten ayrıntılı rapor isteyeceklerini belirttiler.

Haberin Devamı

Acıbadem'de ortaya çıktı

MUSTAFA Pektemek’in acilen Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılması sonucunda sakatlığı ortaya çıktı. Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde dün MR’ı çekilen Pektemek’in sağ karın kasında yırtık, sağ üst adalesinde de darbeye bağlı kanama ve ödem bulunduğu tespit edildi.

BAKMADAN GEÇME!