Mustafa Çulcu: Regattin penaltıyı yedirdi!

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Çulcu: Regattin penaltıyı yedirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2016 20:14

Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu, Osmanlıspor-Fenerbahçe maçında yaşanan tartışmalı pozisyonları hurriyet.com.tr için değerlendirdi.

Haberin Devamı

DAKİKA 5: TOP, İSMAİL'İN KOLUNA ÇARPMADI
Osmanlıspor atağında top Fenerbahçe ceza alanındaki İsmail'in omuzuna çarptı. Osmanlısporlular penaltı bekledi ama penaltı değil.

DAKİKA 7: OMUZ OMUZA MÜCADELE
Yine İsmail Köybaşı ile Ndiaye'nin Fenerbahçe ceza alanı içindeki mücadelesinde Osmanlısporlu futbolcu yerde kaldı. Penaltı değil, karar doğru.

Mustafa Çulcu: Regattin penaltıyı yedirdi

DAKİKA 8: PENALTIYI YEDİRDİ!
Volkan Demirel'in kalesinden çıktığını gören Regattin, ayağını Volkan'ın ayağına takarak faulü aldırdı ve penaltıyı yedirdi (üstte). Penaltıyla alakası yok. Tam tersine Regattin'in sarı kart görmesi gerekirdi.

DAKİKA 16: MEHMET GÜVEN'İN SARI KARTI NEREDE?
Fenerbahçe atağa kalktığı sırada Mehmet Güven, Josef de Souza'ya direkt daldı. Hakem avantaja bıraktı, ki doğru, ancak avantaj kaybolduktan sonra dönüp Mehmet Güven'e sarı kart göstermeliydi. Göstermeyerek çok ciddi bir hata yaptı.

Haberin Devamı

DAKİKA 30: ÖNCE 'OYNA' DEDİ, SONRA...
Volkan Şen ceza alanı dışında Regattin'e müdahalede bulundu. Hakem önce eliyle 'oyna' işareti yaptı, ardından 1-2 saniye geçtikten sonra faul kararı verdi.

DAKİKA 44: SKRTEL'E SARI ÇIKMALIYDI
Skrtel, 2 no'lu yardımcının gözü önünde Koray'a, topla oynama niyeti olmadan bodoslama girdi. Bunun karşılığı sarı karttır. Hakem faulü verdi ama kartı çıkarmadı.

BAKMADAN GEÇME!