Mourinho'nun golcüsü Türkiye için gün sayıyor

Güncelleme Tarihi:

Mourinhonun golcüsü Türkiye için gün sayıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2014 11:12

Liglerin sona ermesiyle birlikte Avrupa transfer borsasında hareketli günler yaşanmaya başladı.

Haberin Devamı

Brezilyalı futbolcu David Luiz’in takımı Chelsea’den ayrılarak Paris Saint Germain’e 50 milyon pound karşılığında transfer olmasının ardından gözler Barcelona’ya çevrildi. David Luiz’in gelmesiyle birlikte forma giyme şansı iyiden iyiye azalan Marquinhos’un yaklaşık 30 milyon pound gibi bir rakama Barcelona’ya transfer olması bekleniyor.

İşte Avrupa’da günün öne çıkan transfer dedikoduları;

1-Premier Lige yeniden yükselen QPR’de teknik direktör Harry Redknapp, Chelsea ile yollarını ayıran Frank Lampard ve Manchester United tarafından serbest bırakılan Rio Ferdinand için harekete geçti.
2-Chelsea menajeri Jose Mourinho, Diego Costa transferinin yanı sıra Paris Saint Germain’de forma giyen Arjantinli forvet Ezequiel Lavezzi’nin alınması için yönetime rapor verdi.
3-Gelecek sezon şampiyonluk yarışında daha güçlü bir kadro ile mücadele etmek isteyen Liverpool, Southampton’ın orta saha oyuncusu Adam Lallana için 25 milyon poundu gözden çıkardı.
4-Beşiktaş, golcü futbolcu Demba Ba için gün sayıyor. Transferin önündeki tek engel ise golcü futbolcunun kalması yönünde düşüncelere sahip olan teknik direktör Jose Mourinho.
5-Manchester United’da büyük hayal kırıklığı yaratan Danny Welbeck’in takımdan gönderileceği konuşuluyor. Tottenham’ın golcü futbolcu için devreye girdiği de gelen haberler arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!