Milli takım madalya kovalayacak

Güncelleme Tarihi:

Milli takım madalya kovalayacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2010 13:47

Grekoromen Güreş Milli Takımı, İran ve Macaristan'da düzenlenecek iki ayrı turnuvada mücadele edecek.

İran'da 24-26 Şubat tarihleri arasında Yadegar İmam Kupası'na katılacak milli güreşçiler, daha sonra Macaristan'da 6-7 Mart tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası 1. Golden Grand Prix Turnuvası'nda madalya arayacak.

Güreş Milli Takımı, bu iki turnuva öncesinde ise 22 Şubat tarihinde Macaristan'da kampa girecek. 22 Şubat Pazartesi günü sabah saat 11.45'te İstanbul Atatürk Havaalanı'ndan başkent Budapeşte'ye hareket edecek Milli Takım kafilesi, 5 Mart tarihine kadar bu ülkede 18 sporcuyla kamp yapacak.

İran'da düzenlenecek turnuvada yer alacak ve başkanlığını Ata Karataş'ın yapacağı Grekoromen Milli Takımı kafilesinde, antrenör Şaban Donat, masör Mecnun Paşalı, hakem Mehmet Uysal'ın yanı sıra, sporculardan 55 kiloda Ayhan Karakuş, Fatih Üçüncü, 60 kiloda Emre Aslan, Mahmut Görez, Hüseyin Aygün, 66 kiloda Vasıf Arzumnov, Osman Köse, 74 kiloda İlker Genel, Emrah Kuş, 84 kiloda Metehan Başar, Mahmut Alkan, Serkan Aydemir, 120 kiloda İsmail Güzel ve Yekta Yılmaz Gül yer alacak.
Macaristan'da organize edilecek turnuvada ise Milli Takım kafilesinde teknik ekipten Salih Bora, Hakkı Başar, doktor Ömer Kırmızı ve masör Suta Aksakal'ın yanı sıra şu sporcular bulunacak:

55 kilo: Erhan Karakuş, Hammet Rüstem, Kürşat Kiraz
60 kilo: Rahman Bilici, Soner Sucu
66 kilo: Refik Ayvazoğlu, Samet Günal, Atakan Yüksel
74 kilo: Selçuk Çebi, Şeref Tüfenk, M.Ali Küçükosman
84 kilo: Nazmi Avluca, Ahmet Yıldırım, Aslan Atem
96 kilo: Ahmet Taçyıldız, Cenk İldem
120 kilo: Rıza Kayaalp, Atilla Güzel
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!