Malatyaspor'un yeni başkanı Selimoğlu

Güncelleme Tarihi:

Malatyasporun yeni başkanı Selimoğlu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2009 15:29

TFF 2. Lig 4. Grup ekiplerinden Malatyaspor'un başkanlığına Mehmet Hanifi Selimoğlu seçildi.

Haberin Devamı

Selimoğlu, Özel İdare Toplantı Salonu'ndaki kongrede yaptığı konuşmada, delegelere teşekkür ederek, Malatyaspor'a gözü gibi bakacağını söyledi.

“Bu şehrin mülki amirleri Malatyaspor'dan uzak duruyorlar, Malatyaspor'u umursamıyorlar” diyen Selimoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu şehrin yöneticileri ilgilenmese de, sıkıntılı günler yaşansa da bugünlerin el birliği ile üstesinden geleceğiz. TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Malatya Belediyespor'un kamp yaptığı bir dönemde Malatyaspor ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşıyorsa bu Malatya'nın ayıbıdır. Müthiş bir riya ve çelişki yaşanıyor. Sivil toplum kuruluşlarının başkanları, gazetecilerin karşısında ve televizyonların mikrofonları uzatıldığında Malatyaspor'la ilgili olumsuz görüş belirtmiyorlar. Benim de içinde olduğum basına kapalı toplantılarda, kameraların arkasında başka konuşan bu insanlar, Malatyaspor'la ilgili farklı şeyler söylüyorlar. Bu insanlardan ne bu şehre ne de bu millete hayır gelir.”
Yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Aydın da bir Malatyaspor taraftarı olarak utandığını dile getirerek, “Kentin mülki amirleri geçen kongrede olduğu gibi bu kongrede de yine gelmediler. Dün başkanlık için bir aday vardı. Önceki gün bir aday daha vardı. Güçlü adaylar vardı. Ama bir türlü Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, adaylara destek vermedi” dedi.

Haberin Devamı

Malatyaspor'un ekonomik olarak zor günler yaşadığına değinen Aydın, şunları kaydetti:

“Malatya Belediyespor, belediyenin kasasından kamp yaparken, Malatyaspor'un yaşadığı sıkıntılar, hangi vicdana yakışır. Belediye başkanına sesleniyorum. Malatyaspor'a maddi destek vermemesinin nedeni ne? Artık Malatyaspor ve Malatya Belediyespor rakiptir. Bugün aralarında savaş başlamıştır. Malatya Belediyespor hiçbir zaman Malatyaspor olamayacaktır. Malatyaspor sonuna kadar mücadele edecektir. Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da bir gün bunun bedelini ödeyecektir.”

Selimoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, Mehmet Aydın, Faysal Elkoca, Kazım Kılıç, Metin Kaya, Muharrem İmik, Koray Güler, Yüksel Koca, Birol Aslan, Veysel Karaçay ve Ahmet Türkoğlu'ndan oluştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!