Löw uzattı!

Güncelleme Tarihi:

Löw uzattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2016 15:33

Almanya Futbol Federasyonu, Joachim Löw ile olan sözleşmeyi 2020 yılına kadar uzattı.

Haberin Devamı

Almanya Futbol Federasyonu (DFB) milli takım teknik direktörü Joachim Löw ile sözleşmeyi 2020 yılına kadar uzattı. DFB Başkanı ReinHard Grindel ve Joachim Löw düzenledikleri basın toplantısıyla sözleşmenin iki yıl daha uzatıldığını kamuoyuna duyurdu. Buna göre Löw, 2018 yılında Rusya'nın ev sahipliğinde yapılacak Dünya Futbol Şampiyonası'ndan sonra da takımın başında kalacak.

Alman milli takımını 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na da hazırlayacak.

DFB Başkanı Grindel sözleşmenin uzatılmasıyla ilgili “Ben her zaman milli takımda Löw'den daha iyi teknik direktör bulamayacağımızı belirtiyorum. Löw milli takımı ihtiraslı ve kaliteli yaptı. Dünya şampiyonluğu kazandırdı” dedi. Löw de DFB yönetimine kendisine gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür ederken “Güvene dayalı bir çalışma yürütüyoruz. Hepimiz Rusya'da da şampiyon olup Brezilya'da aldığımız başarıyı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Löw 2004 yılında yardımcı antrenör olarak milli takımda çalışmaya başladı. 2006 yılından sonra da 10 yıldır aralıksız milli takımın teknik direktörlüğünü yapıyor. Alman milli takımı Löw'ün teknik direktörlüğünde 2016 yılında Dünya Şampiyonu oldu. Löw milli takımın başında 141 kez sahaya çıktı. Milli takım kariyerinde 94 kez galip geldi. 24 kez berabere kaldı. 23 de yenilgi aldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!