Lohusa yatağından milli takıma

Güncelleme Tarihi:

Lohusa yatağından milli takıma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2013 00:08

Vakıfbank’a 1 yıl sonra geri dönen ve doğumdan hemen sonra Sırbistan Milli Takımı’nda oynayarak herkesi şaşırtan Nikoliç “Burası benim vatanım gibi” dedi.

Haberin Devamı

Vakıfbank Voleybol Takımı’nda bir yıl aradan sonra beşinci sezonunu geçirecek Jelena Nikoliç, doğum için tek gittiği ülkesinden, “evim” dediği Vakıfbank’a bebeği ile birlikte döndü. Voleybola bir yıl ara verdikten sonra beklenenden daha önce salonlara dönen Nikolic, lohusa döneminde bile Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan Milli Takımı formasını giydi. Bu durum, ne smacını vurmasını engelledi ne de bloğunu yapmasını.

TÜRKİYE 2’NCİ EVİM OLDU

TECRÜBELİ voleybolcu o günleri, “Hamilelik benim için iyi bir dönem oldu. Voleybol oynamaktan biraz yorulmuştum. Yaklaşık 15 yıldır hem kulüp, hem milli takımda aralıksız oynuyordum. Şu anda geçmişe göre daha mutluyum. Ben daha geç kendimi toparlar, forma girerim diye düşünürken beklenenden daha hızlı bir dönüş oldu. Vakıfbank ve Türkiye benim için her zaman ikinci evim ve yuvamdı. Şimdi çok mutluyum” sözleri ile anlattı.

Haberin Devamı

Türk pasaportu onurdur

SIRP voleybolcu, “Türk vatandaşlığına geçmek ister misin?” sorusuna, “Türk pasaportunun sahibi olmak benim için büyük bir onurdur. Türkiye’de kapıcımdan takım arkadaşlarıma kadar herkesi çok seviyorum” cevabını verdi.

Menajerime ‘Bana kulüp bulma’ dedim

NIKOLIC hamilelik aylarında, karnı burnunda. başta Fransa’nın Cannes takımı olmak üzere Rusya ve diğer ülkelerin kulüplerinden birçok transfer teklifi aldığını söyledi. Vakıfbank sevgisinin ağır bastığını ve paranın kendisi için önemli olmadığını aktaran Sırp oyuncu menajerini “Lütfen beni isteyen kulüplere, ‘O Vakıfbank’a bıraktığı yerden devam edecek’ de. Bana kulüp bulma” diye tembihledi.

BAKMADAN GEÇME!