Liverpool'da revizyon iddiası

Güncelleme Tarihi:

Liverpoolda revizyon iddiası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2007 14:18

Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu Milan'a kaptıran Liverpool'da, birçok futbolcunun takımdan gönderileceği iddia edildi.

Atina'da dün akşam oynanan ve 2-1'lik AC Milan üstünlüğüyle sona eren finalin ardından bugün İngiliz medyasında çıkan haberlere göre, Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'in, bazı futbolcuları gözden çıkardığı kaydedildi.

Teknik direktör Benitez'in orta alan oyuncusu Bolo Zenden'e, gelen transfer tekliflerini değerlendirmesi konusunda serbest olduğunu söylediği belirtilirken, Şilili kanat oyuncusu Mark Gonzales'in de Real Betis'e yaklaşık 10 milyon dolar karşılığında transfer olabileceği öne sürüldü.

Şampiyonlar Ligi finalinde yedek kulübesinde oturan golcü Craig Bellamy'nin ise AC Milan karşılaşmasının takımla birlikte son maçı olabileceğinin altı çizilirken, transfer tekliflerinin masada olduğu kaydedildi.

Tom Hicks ve George Gillet'in takımı satın almasının ardından bu yıl transfere büyük bütçeler ayırması beklenen Liverpool'da en az 8 yeni oyuncu alınacağı ve eski kadronun değişeceği söyleniyor. ABD'li milyarderlerin bu yıl transfer için Benitez'e 100 milyon dolarlık bir bütçe vereceği de gelen haberler arasında.

Premier Lig'i 3. sırada tamamlayan Liverpool'da Robbie Fowler ve Jerzy Dudek, daha önce serbest bırakılmışlardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!