Lens derbide oynayacak mı? İşte cevabı...

Güncelleme Tarihi:

Lens derbide oynayacak mı İşte cevabı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 15:33

Hürriyet'in Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar, sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak olan Fenerbahçeli Lens'in Beşiktaş derbisine yetişeceğini, ancak oynayıp oynamama konusundaki son kararı Advocaat'ın vereceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Hürriyet Spor Facebook adresinde canlı olarak yayınlanan 'Muhabirinden' programında konuşan Ahmet Ercanlar'ın açıklamaları şöyle:

"TRANSFERDE SON SÖZ ADVOCAAT'TA"
"Aziz Yıldırım ve Dick Advocaat ara transfer öncesi bir araya gelecekler. Yıldırım, Advocaat’e transfer isteyip istemediğini soracak. Eğer Hollandalı teknik adam transfer isterse yapılacak. Ama Fenerbahçe yönetimi her şeye karşın yurt dışından bazı oyuncularla temas kurmuş durumda.

"E-SPOR İÇİN YAŞAM ALANI KURULACAK"
E-Spor’da Fenerbahçeli sporcular için bir yaşam alanı kuruluyor. Bu yaşam alanında sporcuların her türlü ihtiyacı karşılanacak. Oyunları burada oynayabilecekler. İlk Koreli sporcunun transfer edileceğini ilk biz açıklamıştık. Yaşam alanını da ilk bizim programda duyuyorsunuz.

Haberin Devamı

MUHABİRİNDEN PROGRAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"BASKETBOLDA TRANSFER İÇİN ZAMAN VAR"
- Basketbolda Euroleague için transfer dönemi 13. hafta ile 23. hafta arasında olacak. Yönetim kurulu, koç Obradovic’e transfer isteyip istemediğini sordu. Obradovic şu aşamada istemediğini söyledi ve bekleme kararı aldı. 23. haftaya kadar karar verebilir. 

"LENS OYNAYABİLİR ANCAK..."
 Herkes Lens’i merak ediyor. Fenerbahçe sağlık heyeti Lens’i Beşiktaş maçına yetiştirdi. Hollandalı oyuncunun oynayıp oynamayacağına Advocaat karar verecek. Eğer 'Oynasın' derse Lens sahada olabilecek. Ancak şahsi fikrim Lens’in bu maçta riske edilmeyeceği..."

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!