L.Kuban ve F.Bahçe'nin yıldızları birbirine girdi

Güncelleme Tarihi:

L.Kuban ve F.Bahçenin yıldızları birbirine girdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 23:56

THY Avrupa Ligi'ndeki Lokomotiv Kuban-Fenerbahçe maçı sonrası iki takımın yıldız isimleri Malcolm Delaney ve Ekpe Udoh, Twitter'da kapıştı.

Haberin Devamı

THY Avrupa Ligi TOP 16 turunun 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Rus ekibi Lokomotiv Kuban'ı 55-52 yenerek çeyrek finali garantilerken, karşılaşma sonrası iki takımın yıldızları Malcolm Delaney ve Ekpe Udoh arasında gerginlik yaşandı.

Tıpkı ilk maçta olduğu ikinci karşılaşmada da yenilgi sonrası kendisine ait Twitter hesabından ileride Fenerbahçe ile tekrar hesaplaşacaklarını söyleyen Delaney, "%25 şut isabeti, üç sayı farkla mağlubiyet. İleride hesaplaşacağımız kesin" yazdı.

Fenerbahçe'nin Amerikalı pivotu Udoh da, Delaney'in bu tweet'ine 3 adet 'uyku' emojisi koyarak cevap verdi.

Delaney de Udoh'a, "Sizin ile ilgili bir durum yok. Kendimiz için konuştum. Soytarılığı bırak" diyerek sert bir yanıt yazdı.

Delaney, twitter'dan yaptığı maç değerlendirmelerine, "Bizi yenen bir takım için söyleyecek bir sözüm yok. Diğer takımlar hakkında yorumda bulunmuyorum. Ben sadece takımım ve hatalarımız hakkında yorum yaparım. Obradovic ve takımına saygı duymak dışında yapacağım bir şey yok. Yenilince sızlanan biri değilimdir. Fakat, bazı sebepleri de tolere edemiyorum." diyerek paylaşımlarını noktaladı. (sporx)

BAKMADAN GEÇME!