Kuzey Çekirge şampiyonu devirdi

Güncelleme Tarihi:

Kuzey Çekirge şampiyonu devirdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2012 00:00

Trabzon'un Beşirli Mahallesi'ndeki Tenis Kompleksi'nde yapılan 12 Yaş Altı Avrupa Kış Kupası Tenis Müsabakaları'nda Türk milli takımı ilk gün sonunda Ukrayna'ya setlerde 2 - 1 mağlup olarak ilk dört şansını kaybetti. Türk takımının tek galibiyetini Ukrayna şampiyonu Michael Kvantaliani'yi 2-0 yenen Kuzey Çekirge aldı..

Haberin Devamı

Günün ilk maçında Türk milli takımı adına teklerde Emir Erben, Ukrayna ikincisi Georgii Kravchenko'ya 6 - 3 ve 6 - 4'lük setler sonucunda 2 - 0 mağlup olunca Türk milli takımı 1 - 0 geriye düştü.

Ardından Kuzey Çekirge, Ukrayna şampiyonu Michael Kvantaliani'yi 6 - 1 ve 6 - 4'lük setler sonucunda 2 - 0 mağlup ederek durumu 1 - 1'e getirdi.

Sonucu belirleyecek olan çiftler müsabakasında ise Türk milli takımı rakibine setlerde 2 - 0 kaybedince, toplamda 2 - 1'lik skorla mağlup oldu ve ilk 4 şansına veda etti.

Günün diğer karşılaşmasında da Hollanda rakibi Slovenya'yı mağlup ederek bir üst tura çıkmayı başardı.

Türkiye kadrosu: Kuzey Çekirge, Emir Erben, Cemal Demirci, Yankı Erel

Erkek takımının kamp sorumluluğunu Hakan Diler yaparken, yardımcılığını da Ufuk Eroğlu üstleniyor.

Haberin Devamı

Avrupa Tenis Birliği'nin en önemli takım mücadelelerinden biri olan Kış Kupası'nda gruplarından çıkan takımlar 10-12 Şubat 2012 tarihlerinde finallerde oynama hakkı kazanıyor.

ORGANİZASYONDAN KARELER - Foto Galeri

KUZEY ÇEKİRGE ŞAMPİYONU DEVİRDİ / WEB TV

Kış Kupası’nda üzüldükTRABZON VALİSİ RECEP KIZILCIK: BU YARIŞMA DOSTLUĞUN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLAYACAK

İTALYA'YA BOYUN EĞDİK

Aynı kupada mücadele eden kız tenisçilerimizden de erkeklerdeki üzücü bir haber geldi.

İstanbul Sports Park'ta korta çıkan kız tenisçilerimizin rakibi ise İtalya'ydı. Serinin ilk maçında Ceren Çorbacı, Lisa Piccinetti'ye 6-1, 6-1'lik setlerle, sonrasında ise Zehra Lara Akbaş da Giulia Peoni'ye 7-5, 6-2'yle kaybetti. Serdei 2-0 geriye düşen oyuncularımız çiftler müsabakasından da mağlup ayrılarak seriyi 3-0'la yitirdi.

Kız takımının başında Umut Alptekin yer alırken, yardımcılık görevini Abdullah Bozkurt gerçekleştiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!