Kournikova'nın hedefi Amerika Açık

Güncelleme Tarihi:

Kournikovanın hedefi Amerika Açık
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2003 11:10

Rus raket Anna Kournikova, önümüzdeki ay gerçekleştirilecek sezonun 4. Grand Slam Tenis Turnuvası için çalışmaya başladı. Avustalya Açık'a daha ilk turda veda ettikten sonra bir türlü sakatlıktan kurtulamayan Kournikova, Fransa Açık ve Wimbledon'a katılamamıştı.

Haberin Devamı

Kournikova'nın menajeri Phil Depicciotto,  sırtındaki sakatlığı süren Anna'nın ağustos ayının ortasından önce WTA turnuvalarına dönemeyeceğini, bu nedenle 11 Ağustos'ta başlayacak Kanada Açık'a da katılamayacağı açıkladı. Tenisteki başarılarından çok kortların dışındaki hayatıyla haber olan Rus raketin, kendisini iyi hissetmesi halinde Amerika Açık öncesinde düzenlenecek New Haven Tenis Turnuvası için 'wildcard' talebinde bulunacağı bildirildi.

Uzun süredir belindeki sakatlığı nedeniyle tedavi gören 22 yaşındaki Anna Kournikova'nın bu hafta tekrar maçlara başlayacağını açıklayan menajer Depicciotto, "İlk olarak da Pennsylvania'da çiftler ve karışık çiftler karşılaşmalarına çıkacak. Bu maçların ardından son durumu hakkında daha net bir bilgi edinmiş olacağız" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Amerika Açık Tenis Turnuvası 25 Ağustos'ta başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!