Kimi isterse eli yanıyor

Güncelleme Tarihi:

Kimi isterse eli yanıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2013 02:26

Cimbom Nani, Obi Mikel, Kerim Frei, Jem Karacan, Alper ve Melo’ya resmen talip oldu. Ancak kulüpleri, karşılarında Galatasaray’ı görünce fiyatları katladı.

Haberin Devamı

KİME talip olsa eli yandı... Başkan Ünal Aysal’ın, “Türkiye’de 5 liralık oyuncuyu bize 2 katına satmaya kalkıyorlar” sözü İngiltere’de ve Melo transferinde de G.Saray’ın karşısına çıktı. Sarı kırmızılı yönetim, talep edilen astronomik bedeller nedeniyle şu ana kadar gündeminde olan 6 futbolunun da transferini gerçekleştiremedi. Özellikle Ada’da girişimde bulunulan 4 futbolcu için istenen rakamlar el yaktı. İşte Cimbom’un yüksek bonservis bedeli nedeniyle nokta koyamadığı transferler…

ADA ÇİLEKLERİ PAHALI GELDİ

1-NANI: G.Saray’ın ‘çilek’ adayı M.United’ın Portekizli yıldızıydı. G.Saray Nani için İngiliz ekibine 7 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Ancak M.United Kulübü, futbolcusu için 10 milyon pound bonservis bedeli talep etti. Ve Başkan Ünal Aysal da bu rakamlar üzerine bu transferden çekildi.
2-OBI MIKEL: Melo’nun alternatifi olarak G.Saray’ın gündemine geldi. Fakat, Obi Mikel için Chelsea’nin istediği bonservis bedeli el yaktı. 27 yaşındaki Nijeryalı yıldız için tam 15 milyon Euro istendi. Bu transferi 7-8 milyon Euro’ya bitirmeyi düşünen Cimbom da rotayı İtalya’ya kırdı.

Haberin Devamı

GURBETÇİLER DE BÜTÇEYİ AşTI

3-KERIM FREI: TFF’nin yeni getirdiği statü gereği Türk pasaportlu futbolculara yönelen G.Saray’ın gözdelerinden biri Kerim Frei idi. Fulham Kulübü, ilk etapta “Satmayacağız” diyerek tavrını koydu. Ancak milli oyuncu ve babası, “G.Saray’a gitmek istiyoruz” çıkışı yapınca 5.5 milyon Euro istedi.
4-JEM KARACAN: Sarı kırmızılıların İngiltere’deki kardeş kulübü Reading de modaya uydu. G.Saray, Fatih Terim’in çok istediği Jem Karacan için İngilizlere 3 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki transferinden yüzde 20 pay teklif etti. Fakat, kulübe 5 milyon Euro’da diretti.

Luis Fabiano uyanıklığı

BREZİLYALI emektar golcü Luis Fabiano’nun, ülkesinin basınında adının G.Saray ile anılmasının nedeni belli oldu. Sao Paulo Kulübü, bu futbolcuya talip olan Olympiakos’tan daha fazla gelir elde etmek için G.Saray’ın da kendisini istediğini iddia etti. Sarı kırmızılı yönetim, 2 yıl önce istediği bu oyuncu ile artık ilgilenmediğini belirtti.

Haberin Devamı

Ne Melo oldu ne de Alper

FELIPE MELO:: G.Saray kiralık oyuncusu ile devam etmek istedi ve tapusunu almak için Juventus’a 4.5 milyon Euro’luk resmi teklif yaptı. Ancak İtalyanlar, satın alma opsiyonu olarak kontrata yazdıkları 6.5 milyon Euro’dan bir kuruş aşağı inmedi. Bu yüzden henüz Melo transferinde de yol kat edilemedi.

ALPER POTUK: Terim’in tam 2 senedir istediği Alper için G.Saray uzun süre Eskişehirspor yönetimi ile görüştü. Son teklif ise, 6 milyon Euro Yiğit ve Culio takasıydı. Ama devreye giren Fenerbahçe, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile el sıkışıp anlaşarak yetenekli futbolcuyu sarı kırmızılıların elinden kaptı.

Carlinhos tadını kaçırdı

Haberin Devamı

G.Saray’la anlaşma aşamasına gelen Brezilyalı sol bek, şimdi de “Sözleşmem bitene kadar kulübümde kalmak istiyorum” dedi.

DAHA 2 gün önce “Bu benim Fluminense ile son maçım olabilir. Hayatın ne getireceği belli olmaz” diyerek ayrılık sinyali veren Carlinhos, Galatasaray’a transfer olacağı haberlerine sürpriz bir yorum getirdi. Porteguesa karşılaşmasının ardından flaş bir açıklamada bulunan Brezilyalı sol bek, “Takımım ile 1.5 yıllık kontratım var ve sözleşmenin sonuna kadar kalmak istiyorum. Hakkımda çıkan haberler, tam anlamıyla spekülasyondan ibaret” dedi. Sarı kırmızılıların transfer gözdesinin açıklamasına bir destek de teknik direktörü Braga’dan geldi. O da Carlinhos’un takımda kalacağına inandığını ifade ederek, “Bazı teklifler var ancak burada kulübün menfatlari kadar Carlinhos’un da ne istediği çok önemli” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!