Kilit adam Ayhan

Güncelleme Tarihi:

Kilit adam Ayhan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2008 00:00

Skibbe, cezası biten milli oyuncuya, "Orta sahanın yükü sende olacak. Tahriklere kapılma, görevini yap" dedi.

MİCHAEL Skibbe, Türkiye’de bir derbi kazanmak için her türlü planını yaptı. Fenerbahçe karşısında umduğunu bulamayan Alman teknik direktör, Beşiktaş karşısında bir ilke imza atmak amacında. Bugün Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi Florya’da Skibbe-Ayhan diyaloğu dikkat çekti.

Kart cezası sebebiyle Ankara’daki Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen milli oyuncuya orta sahadaki önemini anlatan teknik patron, "Senin daha önce Beşiktaş’ta oynadığını biliyorum. Rakip takım taraftarların tahriklerine aldırmadan görevini yapmanı istiyorum. Çünkü çok önemli sorumlulukların var. orta sahanın yükü sende olacak" dedi.

Yönetim kampta!

Orta sahanın çalışkan isminin oynayacak oluşunun yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Sabri ve Mehmet Topal’dan da iyi haber gelmesi Skibbe’yi daha da mutlu etti. Teknik direktör, Lincoln’den de rakibin hızlı çıkışlarında savunmaya yardım etmesini isterken, hafta içinde Beşiktaş’ın maç kasetlerini oyuncularına izlettirerek rakibin zayıf ve güçlü yönlerini gösterdi ve ona göre maça konsantre olmalarını istedi. Bu arada yönetim teknik heyet gibi Florya’da kamp kurdu. Dün takım kampa girene kadar futbolcuları yalnız bırakmadılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!