Kemal Aslan yuvaya döndü

Güncelleme Tarihi:

Kemal Aslan yuvaya döndü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2008 13:59

Gaziantepspor'un olağan genel kurulu yapılırken başkanlığa İbrahim Kızıl yeniden seçildi.

Kamil Ocak Spor Salonu'nda 564 delegenin katılımıyla yapılan ve tek listenin aday olduğu kongrede başkanlığa seçilen İbrahim Kızıl, kulübü borç batağı içinde devraldığını belirterek "Bugüne kadar yaşamadığımız sıkıntı kalmadı. Borçlu olduğumuz için defalarca elektriğimiz kesildi. Yakıt alamadığımız için soğuktan donduk, gelen hacizler yüzünden neredeyse deplasman maçlarına gidemeyecek duruma geldik ama çok şükür hepsi bitti" dedi.

Yönetimiyle birlikte kulübü daha iyi yerlere getirmek için çalıştıklarını da ifade eden Kızıl şöyle konuştu: "Bu kulübün parası yetim hakkı, şehit hakkı gibidir. Bir kuruşunu bile zimmetime geçirdiysem Allah belamı versin. Bundan sonra hepimizin kulübün etrafında bir araya gelmesi lazım. Kimseye düşman gözüyle bakmıyorum, hepimiz kardeşiz"

KEMAL ASLAN GELİYOR

Başkan Kızıl, genel kuruldan sonra yaptığı konuşmada önceki yıllarda da Gaziantepspor'da forma giyen Fenerbahçeli Kemal Aslan'ı transfer ettiklerini söyledi. Kızıl, Kemal'in bir kaç gün içinde Gaziantep'e gelerek resmi sözleşmeye imza atacağını açıklarken "Kemal bonservisiyle artık bizim futbolcumuz. Bunu taraftarımıza müjdeliyorum" dedi.

YÖNETİM KURULU 20 KİŞİ

Kırmızı siyahlı takımın tek liste ile girilen kongresinde yeni yönetim kurulu İbrahim Kızıl başkanlığında şu isimlerden oluştu: Bilal Çeker, Ömer Çelik, Mehmet Salih Kızıl, Mevlüt Polat, Halil Aksu, Metin Özkaya, Kenan Uygur, Mehmet Sait Ercan, Coşkun Aslan, Sabri Hamamcı, Abdullah Devrim Sever, Arif Çelik, Ertuğrul Ahi, Burhan Büyükkömürcü, Reşit Solak, Cuma Reyhan, İbrahim Halil Döş, Emin Kaya, Vedat Diler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!