Zeki'nin yeni keşfi

Güncelleme Tarihi:

Zekinin yeni keşfi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2006 00:00

Zeki Triko, 2006 Yaz sezonu katalog çekimleri için Doutzen Crouse ile çalıştı. Hollanda Papparazzi Dergisi’ne yolladığı fotoğrafları ile keşfedilen 20 yaşındaki Doutzen, 18 ay sonra ünlü fotoğrafçı Steven Miesel tarafından keşfedildikten sonra Amerika Vogue'un kapağını süsledi.

Haberin Devamı

Zekinin yeni keşfi

Zeki Triko, 2006 Yaz sezonu katalog çekimleri için objektif karşısına geçen top model, son yıllardır moda dünyasına gerçek sarışın top model olarak gelen, gerek yüz gerek fizik güzelliği en iddialı ve dikkat çeken moda dünyasının Cindy Crawford’un varisi diye şimdiden kabul ettiği Doutzen Crouse.

New York’ta gerçekleştirilen çekimleri usta fotoğrafçı Danielle Fredici gerçekleştirdi. Doutzen’in yoğun iş trafiği nedeniyle ve mayo çalışmalarında çok seçici olduğu için, Zeki Triko ilk kez stüdyo çekimleri yaptı.

20 yaşındaki Doutzen, Hollanda Papparazzi Dergisi’ne yolladığı fotoğrafları ile keşfediliyor ve sadece 18 ay sonra ünlü fotoğrafçı Steven Miesel ile profesyonel çekimler yapılıyor ve önce Amerika Vogue’un kapağını, ardından tüm moda dergilerinin kapaklarını Doutzen fotoğrafları süslüyor.

Haberin Devamı

YSL ile ilk defilesine çıkan Doutzen, daha sonra birçok büyük markanın da yüzü olarak podyumlardaki yerini alıyor.

Tipik bir Kova kadını gibi neşeli, konuşkan ve havalı, bembeyaz teni, renkli gözleri, doğal saç rengi ve dolgun dudakları ile dikkat çeken Doutzen, 178 boyuyla ve 86-61-88 ölçüleri ile dikkat çekerken, tüm genç kızların olmak istediği gibi...

Vouge’da yapılan roportajındaki gibi oldukça mütevazi ve şirin bir kız.
- Nasıl keşfedildiniz?
Hollanda’da yayınlanan Paparazzi dergisine resimlerimi yolladım. Bir ay sonra arayarak, moda çekimlerine çağırdılar.

- Hollanda nasıl bir ülke?
Hollanda geniş ovalardan ve göllerden oluşan düz bir ülkedir. Bende küçük bir kasaba olan Frieshland’den geliyorum. Ülkenin kuzeyinde 1500 kişilik, küçük evleri ve bir sürü ineği olan çok şirin küçücük bir köy diyebiliriz aslında.

- Ne tip uğraşları seviyorsun?
Koşmayı çok seviyorum. Aaa birde suyla ilgili olan her sporu... Yüzme, sörf ve yatçılık. Tabii ki her Hollandalı gibi buz hokeyi yapmayı da çok seviyorum ve şampiyonluklarımız var takımım birlikte.

- New York’taki favorileri ne?
HerşeyJ Dükkanlar, restaurantlar... Her zaman açıklar ve en iyi hizmeti veriyorlar. Bizim kasabada sinema yoktu. Bir filme gidebilmek için 25 mil uzaklıktaki en yakın kasabaya gitmemiz gerekiyordu.

Haberin Devamı

- En çok neyi özlüyorsun?
Erkek arkadaşım Eddy’i, ailemi ve kızkardeşim. Annemin yemeklerini, bahçemizden topladığımız taze sebze ve meyveları, Hollanda peynirini ve yoğurdunuJ Ben hayvanları çok sevdiğim için, vejeteryanım. Her halde ençok bu nedenle Hollanda’yı özlüyorum.

- Modelliğe ve geleceğinize nasıl bakıyorsunuz?
Yaşamıma baktığımda gerçekten kendimi çok şanslı görüyorum. Umarım işle ilgili herşeyi çok iyi öğrenirim. Çünkü şu anda herşey o kadar hızlı ve iyi gidiyor ki, bu hengamede en iyi olabilmek ve kalıcı olmak istiyorum. Ama en büyük hayalim günün birinde aktris olmak. En önemlisi de her zaman mutlu olmak istiyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!