Yeşim'e iki kere tokat attım

Güncelleme Tarihi:

Yeşime iki kere tokat attım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2006 00:00

Ozan Orhon, eski eşi Yeşim Erçetin’in evliliği boyunca dayak yediği iddiasını yalanlarken, sadece iki kere tokat attığını itiraf etti. Ünlü şarkıcı, dayak olayına şu sözlerle açıklık getirdi: “Yeşim’e iki kere tokat attım. Birincisinde, anneme küfür etti. Benim hayatımdaki çok önemli üç, dört varlıktan biri annemdir. İkincisinde ise internette geziniyordum. İnternette Yeşim’in çıplak fotoğraflarını gördüm ve çılgına döndüm. Sonuçta evliyim ve karımı seviyordum. İddia ettiği gibi hamile değildi. Hamile kadına vurulur mu? Hiç böyle şey yapar mıyım”

Haberin Devamı

 

Şenay Düdek ve Müge Anlı’nın sunduğu Kanal D ekranlarında yayınlanan “Dobra Dobra”ya bugün (15.12.2006) Ozan Orhon, Esra balamir ve Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Kağan Kocatepe konuk oldular.

Eski eşi Yeşim Erçetin’in Kendisini hamileyken dövdüğü ve çocuğunun masraflarına katkıda bulunmadığı iddialarını reddeden Ozan Orhon, Erçetin’i promasyon amacıyla adını kirletmekle suçladı. Eski karısını tutarsızlıkla suçlayan Orhon, “Yeşim yanan dönen bir meyve gibidir. Sabah aşkım ne haber der, seni sever bağrına basar, öğleden sonra bambaşka bir insan görürsün” diyerek

Yeşime iki kere tokat attım
iddialarının ciddiye alınmamasını istedi.

Haberin Devamı

Yeşim Erçetin’le olan evliliğinin kendisi için bir cehennem hayatı olduğunu anlatan Orhon, yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi: “Ben ilişkilerimde çok darbe yedim. Bu yüzden evlenmek istemiyordum. Bana evlenme teklif eden de kendisidir. Evlenirken Yeşim’e ‘mankenlik istemiyorum’ dedim, “tamam” dedi. İlk arabayı,Beylikdüzü’ndeki evimi satıpona ben almştım. Benim hayatta en önem verdiğim şey borcuna sadık olmaktır. Borcum olduğu için arabayı sattım. İkinci arabayı ise Amerika’ya giderken kendisi sattı”

Ozan Orhon, eski eşinin, kendisinin tatile gitmesini fırsat bilerek, bir erkek dergisine poz verdiğini tatilden döndükten sonra öğrendiğini ve çılgına döndüğünü de sözlerine ekledi.

/images/100/0x0/55eaa1e2f018fbb8f88cb6a0
Çocuğuna sahip çıkmadığı ve masraflarına katkıda bulunmadığı iddiasına şiddetle karşı çıkan Orhon, bu konuyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi. “Bana her şeyi söyleyebilir, katil bile diyebilir ama babalığımla ilgili konuşursa mahkemeye veririm. Boşandıktan sonra çocuğumu hafta sonları görebiliyordum. Hafta içi alıp bir yerlere gidiyordu. Bilgi de vermiyordu. Merak ettim, dedektif tuttum. Eski erkek arkadaşıyla bir villa tutmuşlar orada yaşıyorlardı. Boşandıktan bir iki hafta sonra yaşanan bu olayı ben hazmedemedim”

Haberin Devamı

Çocuğu için nafaka vermediğini kabul eden Orhon, bu konuya şu sözlerle açıklık getirdi: “Nafaka vermiyorum, arada bir veriyorum. Çünkü nafaka ihtiyacı yok. Ben o parayı çocuğuma harcıyorum. Çocuk geldi aylarca bende kaldı. Ben çocuğumun boklu bezlerini bile değiştiren bir babayım. Kendi ailesi, babaannesi
“Anneler Günü”nde “Anneler Günü”mü kutladılar. ‘Sen bu çocuğun hem annesi hem babasısın’ dediler. Benim her şeyime laf söylesinler ama babalığıma laf etmesinler. Çünkü, iyi bir baba olduğumu herkes biliyor. Son iki haftadır çocuğumu göremiyorum, çünkü yeni albümüm için stüdyodayım”

Telefonla canlı yayına bağlanan Yeşim Erçetin de, eski kocasına yönelik suçlamalarını tekrarlarken, Orhon’u dengesizlik ve tutarsızlıkla suçladı. İkilinin karşılıklı atışmalarıyla iyice alevlenen tartışma güçlükle yatıştırıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!