Yeni-Yeni

Güncelleme Tarihi:

Yeni-Yeni
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kusursuz cilt için

b Chanel yeni makyaj serisi Platine'i yarattı. Serinin her ürünü platinin ışıltısını teninize taşıyor. Platin yansımalı 4'lü far, platin ışıltılı pudra, platin renkte oje, serinin ürünlerinden bazıları.

b Juvena'nın İstanbul'daki merkezinden uzmanları konuk ederek cilt bakım günleri başlatan Select Kozmetik, bugün ve yarın da Juvena ürünleriyle size kusursuz cildin kapısını açmaya devam ediyor.

b La Prairie'in en hassas ciltler için ürettiği Suisse De Sensitizing Systeme serisi yeni ürünleri ile piyasada. Temizleme sütü, Soothing Mist canlandırıcı tonik, Nurturing Cream onarıcı gece kremi, Barrier Shield 15 faktör korumalı gündüz nemlendiricisi serinin ürünlerinden bazıları.

b Ayrıca La Prairie'den müthiş bir haber vereceğim size. Dudaklara sürüldüğünde silikon etkisi yaratarak doğal olarak irileştiren müthiş bir ürün yaratıldı. Herkesin edinmesi gereken bu ürün aynı zamanda oluşmuş kırışıklıkları da tedavi edici etkiye sahip.

b Guerlain, Terracotta makyaj serisi ile başlattığı kusursuz cilt görüntüsü için yeni bir adım attı. Terracotta Teint Creola Nacre isimli yeni fondöten ile cildinizde ipek görünümü garanti!...

Adres ve telefon

Adres: Select Kozmetik, Işıklar Cad, No:16

& Telefon: 0 242 243 87 87

Kullan at lensler

Şimdi de gözdeki görme kusurundan dolayı kontakt lens kullananlara bir müjdem var, Torik, yani hem yüksek diyoptride miyopiyi, hem de aynı zamanda astigmatı tolere eden disposible lensler üretildi.

Uzun süreli lenslerde bazı kalıntılar oluşup, göze zamanla zarar verme riski taşıyorken; sık değişim lenslerinde bu tip oluşumların zarar verme ihtimali kalmıyor. Bir ay süre kullanıldıktan sonra atıp, yeni bir çift ile devam edebiliyoruz. Ekonomik anlamda da çok avantajlı olduğunu özellikle belirtiyorum. Bu yeni Torik - Disposible lensleri piyasanın büyük üreticilerinin hemen hepsi hazırlamış durumda. Bausch & Lomb, Focus, Fresh Look seçeneklerden bazıları...

Adres ve telefon

Adres: Melikoğlu Sağlık Hizmetleri, 100. Yıl Bul, No:26/17, ANTALYA

& Tel: 0 242 247 97 17

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!